Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8125
De la 07 Ianuarie 2003
114972753

Domnilor de la PSD, noi obişnuim să ne spălăm, voi nu?

  • Ioan Rotundu
  • 27 April 2018, 23:00

uminică, 29 aprilie,, ora 18.00,. La robinet nici un semn că ar vrea să curgă apa. De vineri seară, îndată se împlinesc 48 de ore, la robinetul botoşănenilor n-a mai curs apă. Cald sâmbătă, dar mai cald în ziua de duminică. Pe căldură corpul transpiră iar un dus este mai mult decât necesar. Cum să faci duşul dacă nu curge apa?
Vineri dimineaţă cei din conducerea societăţii Nova Apaserv, slugi credincioase ale PSD-ului, afirmau că furnizarea apei se va relua în cursul dimineţii de duminică. Iată că suntem după amiază şi tot nu curge apa.
Domnilor de la PSD, noi obişnuim să ne spălăm, voi nu? Îmi vine a crede că nu de vreme ce nu vreţi să curgă apa la robinet. Noi când mergem la WC-u, tragem apa, voi nu? Se pare că nu de vreme ce nu daţi drumul la apă.
Anunţată întreruperea apei din motive de verificări tehnice pe reţea, se pare că adevăratul motiv a fost realizarea unor racorduri ale reţelelor secundare la cea principală. Un astfel de racord s-a realizat pe strada Împărat Traian, nu departe de sensul giratori cu strada Octav Onicescu. Sâmbătă dimineaţă o echipă formată din vreo 6 muncitori au lucrat întreaga zi. Seara, în jurul orei 21.00 şi-au strâns uneltele şi au plecat. Duminică dimineaţa n-au mai apărut, semn că şi-au făcut treaba.
Al doilea racord s-a realizat în zona Carfoure, la intersecţia străzii Sucevei cu B-dul Mihai Eminescu. Poate că vor fi fost şi prin alte părţi şi nu am eu ştiinţă dar astăzi, duminică, n-am mai văzut să se lucreze.
Întreruperea apei zile întregi a început să apară în mandatul preşedintelui liberal Mihai Ţâbuleac care ne-a lăsat fără apă în noaptea de revelion. Dar atunci a fost vorba de o avarie apărută pe conducta principală şi nu de „verificări planificate”. De când la societatea Nova Apaserv a fost schimbat din postul de manager inginerul Cârlan, pe motiv că a fost pus de liberali, întreruperile de apă se ţin lanţ sub conducerea şefilor puşi de PSD.
Comuniştii aveau păcatele lor multe şi grele, dar pe timpul lor, când oraşul se dezvolta, întreruperile de apă durau câteva ore. Pe atunci RAJ APA era condusă de specialişti. PCR-ul nu punea în fruntea instituţiilor incompetenţi, prostovani. Pe aceştia îi făceau activişti de partid, secretari BOB sau de Comitet pe unitate, dar în funcţia supremă puneau specialişti competenţi.
Acum, PSD-ul ca moştenitor al ideologiei socialiste, îşi pune activiştii în fruntea instituţiilor şi a societăţilor de stat, plătiţi cu salarii nesimţit de mari, iar pe specialişti îi fugăreşte în şomaj dacă nu cumva se duc ei în sistemul privat unde competenţa lor este respectată.
Actualul manager al societăţii Nova Apaserv este juristul Albert Tănasă. N-a excelat ca jurist, nu excelează ca manager. Preşedintele Consiliului de Administraţie, cum am mai spus, este Dan Deleanu. Omul are meritul de a fi activist PSD şi cumătru cu nevasta şoferului, senatorul Doina Federovici. Nici măcar prostia nu şi-o poate ascunde. Într-o şedinţă de Consiliu judeţean s-a ridicat şi a cerut plenului să-i spună şi lui cineva cu ce se ocupă societatea Nova Apaserv că el n-a priceput încă.
Mai nou, acesta a fost promovat de cumătra senator subsecretar de stat la Ministerul Pădurilor şi Apelor (foto). Aşadar, prostia sa a fost ridicată la rang înalt, că tot trăim vremurile când ne conduc proştii şi incompetenţii.
Preşedintele Consiliului judeţean, liberalul Mihai Ţâbuleac, a pierdut alegerile pentru al doilea mandat din cauza lipsei apei curente în noaptea de revelion, la care s-a adăugat fudulia sa nejustificată faţă de cetăţeni.
Fostul primar PSD Florin Egner a pierdut alegerile pentru un al doilea mandat din cauză că i-a ţinut pe botoşăneni o iarnă în frig. Liberalul Cătălin Flutur a pierdut alegerile pentru al treilea mandat pentru că a girat abuzurile viceprimarului Florin Ghiorghiţă în ridicarea autoturismelor parcate ilegal.
Social-democratul Ovidiu Portariuc n-a mai prins al doilea mandat din cauza minciunilor turnate botoşănenilor timp de patru ani şi a proastei administrări a oraşului.
Nu m-aş mira ca PSD-ul să piardă viitoarele alegeri locale şi parlamentare înecaţi în penuria apei la robinete la vremuri ploioase.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Namcul zilei: Insensibilitate vânătorească
Horoscopul zilei de 28.04.2018
Cum au ratat consilierii PSD ocazia de a arăta respect botoşănenilor
Ioan Rotundu
Starostele hoţilor Apelor şi Pădurilor a trecut prin Botoşani
Ioan Rotundu
Dragnea, un Fidel Castro al României în devenire
Ioan Rotundu
Ziua dăruirii sau ziua pomenilor electorale
Ioan Rotundu
Cum Albert Tănase erodează imaginea „nevestei şoferului”
Ioan Rotundu
Delibaş şi Nechifor încă n-au aflat că minciuna are picioare scurte
Ioan Rotundu
România făcută de râs în anul Centenarului Unirii
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 27.04.2018
Liviu Dragnea, despre un posibil acord de recunoaștere a vinovăției în dosarul Tel Drum:
Ce prostie! Cum să recunosc o vină pe care nu o am?
Dragnea: Viorica Dăncilă nu are de ce să își dea demisia
Nu există conflict între BNR și Guvern
Dăncilă: Nu văd niciun motiv să demisionez.
Domnul președinte dădea senzația că mă cheamă ca la școală, sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru
Nu e prim-ministru, este metresa lui Dragnea care face ţara de râs
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Minivacanţă cu aromă de fecale oferită de PSD
Ioan Rotundu
Actrița Oana Pellea o ironizează pe Viorica Dăncilă:
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă