Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25297
De la 07 Ianuarie 2003
112936135

Botoşani: IŞJ Botoşani invadat de inspectori ai USL

  • cine sunt aceştia şi ce pregătire profesională au
  • 28 August 2012, 23:00

Opt inspectori a reuşit să îşi numească până acum la Inspectoratul Şcolar Judeţean alianţa USL-istă. Deşi nu se recunoaşte că ar fi vorba de numirea pe criterii politice a oamenilor în posturile din Inspectorat, este clar că actuala conducere numită de partidele puterii s-a înconjurat de simpatizanţi sau membru USL.
Inspectorul şcolar general i-a prezentat ieri pe noii membri ai echipei Inspectoratului, cu tot ceea ce îi recomandă pentru posturile respective. Primul dintre cei opt inspectori noi de la IŞJ este Dragoş Cristea. Acesta ocupă funcţia de inspector de specialitate pentru monitorizarea curricumului descentralizat. Este profesor de limba şi literatura română, fiind titular la Colegiul Naţional „A.T. Laurian”, doctor în filologie al Universităţii din Bucureşti, membru al Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional.
Un alt membru al echipei IŞJ este Liliana Chira, inspector şcolar de specialitate pentru informatică şi pentru învăţământul particular şi alternative educaţionale. Este profesor gr.I la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, licenţiat în matematică-informatică şi membru în Comisia Naţională de Specialitate.
Nadia Guluţă este inspector de specialitate pentru fizică-chimie, având rezultatele foarte bune obţinute cu elevii la olimpiadele şcolare. Are gradul didactic I, este metodist IŞJ şi responsabil de comisie metodică.
Inspector de specialitate pentru arte a fost numită Alina Păduraru, profesor gr. şi metodist al IŞJ Botoşani, responsabil din 2005 al Cercului metodic al profesorilor de educaţie plastică. Este iniţiator-coordonator pentru trei proiecte multilaterale Comenius şi 7 proiecte eTwinning, membru al Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional.
Paula Gavriluţă, inspector şcolar de specialitate pentru învăţământul preprimar este profesor gr.I, cu 19 ani vechime în învăţământ, 9 ani de experienţă managerială, membru al Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional.
Gabriel Hârtie este, de curând, inspector şcolar de specialitate pentru educaţie fizică şi sport. Are gr. I la Liceul cu Program Sportiv, absolvent al A.N.E.F. S. Bucureşti, cu master în Management şi Marketing în Sport la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Iaşi, membru al Corpului Naţional de Experţi în management Educaţional.
Ionuţ Anisiei, instalat pe postul de inspector şcolar de specialitate pentru implementarea descentralizării instituţionale, este profesor cu grad didactic II, are studii postuniversitare de management şi a beneficiat de o bursă de studii la „Albert Ludwigs Universitat”, Freiburg, Germania. Este membru al Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional.
Constantin Giosu este inspector şcolar de specialitate pentru limbi moderne. Are gr. I, este formator naţional ARACIP, formator al CCD Botoşani, metodist al IŞJ Botoşani, membru al Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional. Şefa Inspectoratului Şcolar a anunţat că lista noilor veniţi în IŞJ ar putea să sufere şi alte modificări până la demararea noului an şcolar. (Doina Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Bancul zilei: Întoarcerea soacrei
Partidul Popular European salută revenirea în funcţie a lui Traian Băsescu
Sperăm că, de acum înainte, toate partidele se vor abţine de la atacuri asupra justiţiei
Preşedintele Traian Băsescu s-a întors la Palatul Cotroceni
Problema portocaliilor botoşăneni
Ioan Rotundu
Stratfor: Cerealele reprezintă o formă pură de geopolitică
,,Ziua Dreptăţii” vrea să sperie întreaga Românie!
Dacă suntem «prea» români, Budapesta ne închide robinetul
Comisia Europeană a luat nota de reinstalarea lui Basescu
procesul constituţional este acum complet respectat, aşa cum am cerut si noi, dar rămânem vigilenţi
Dinu Patriciu a fost achitat in dosarul Rompetrol
E drept? Nu-i drept!
Ioan Rotundu
Casa Corpului Didactic Botoşani: Comunicat de presă
Incendiu provocat de o persoană necunoscută
Primării somate să plătească pentru alegerile locale
Botoşani: Eminescu pus la "Colţ" pe Pietonalul Unirii
Ţurcanu a mai eliminat un incomod din PNL
Botoşani: Ţurcanu amanetează CJ, pentru a scoate bani de plombări
Basarabeancă burduşită cu ţigări în Piaţa Centrală
Şase şcoli au, de ieri, directori noi
Ministrul Cepoi a făcut promisiuni pe placul cadrelor medicale botoşănene
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă