Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
37724
De la 07 Ianuarie 2003
108678704

Directorii deconcentratelor nu s-au trezit din amorţeală

  • 28 January 2008, 23:00

Instituţiile deconcentrate mai pot transmite până vineri, 1 februarie, planurile de acţiuni pe care le vor implementa în anul 2008, conform Programului de guvernare şi a legislaţiei sectoriale. Deşi acestea ar fi trebuit transmise până la şedinţa de ieri a Colegiului Prefectural, 10 instituţii nu au transmis aceste date în timp util. Este vorba despre Direcţia Judeţeană a Arhivelor Naţionale, Casa de Asigurări de Sănătate, Oficiul Judeţean pentru Consultanţă Agricolă, Inspectoratul pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor, Direcţia Judeţeană de Statistică, Registrul Auto Român- reprezentanţa Botoşani, Garda Financiară, Direcţia Silvică, AN „Îmbunătăţiri Funciare” şi Serviciul de Metrologie Legală.
De asemenea, multe dintre instituţiile care au trimis aceste date vor trebui să le refacă, întrucât nu au cuprins obiective SMART (specific – măsurabil - de atins – relevant - încadrat în timp), care să poată fi ulterior verificate. Situaţia centralizată urmează să fie cuprinsă într-un raport judeţean care va fi transmis la Ministerul Internelor şi Reformei administrative.
În cadrul şedinţei, prefectul Gheorghe Sorescu a readus în discuţie problema primelor directorilor şi a cerut încă o dată ca şi instituţiile care nu au personalitate juridică la Botoşani să transmită aceste situaţii. Se aşteaptă încă adrese de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, Birourile Vamale Stânca şi Botoşani, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Secţia Drumuri Naţionale, Serviciul Judeţean de Metrologie Legală, Biroul Judeţean de Rentă Viageră şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret.
„Din materialele pe care le-am primit putem concluziona că la nivelul Botoşanilor primele acordate pe parcursul anului 2007 au respectat prevederile legale”, a explicat Gheorghe Sorescu. Primul reprezentant al Guvernului în teritoriu a subliniat că va face o comparaţie între rezultatele directorilor şi primele încasate după ce procesul de evaluare se va încheia în cazul tuturor instituţiilor, cel mai probabil în şedinţa următoare a Colegiului Prefectural. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Prima instruire din 2008 a referenţilor culturali
Vrerea unor politicieni de doi bani sau trei parale
Ioan Rotundu
Macaleţi se crede deja primar de Botoşani
Funar va inspecta armata de candidaţi ai PRM Botoşani
Comentariul comentariilor (XXXVI)
(Ioan Rotundu)
Temerile lui Conţac s-ar putea să fie întemeiate
O(stafie) bântuie prin administraţia locală
Atenţie! au apărut doi specialişti pe probleme de cultură
el vor să reformeze cultura botoşăneană din temelii s-au găsit şi cozi de topor care să-i sprijine
Ştefan crede că a găsit un nou mijloc de a face rost de voturi
Sistem electronic de depunere a declaraţiilor
O nouă sesiune de finanţare a proiectelor de mediu
Doar cinci studenţi şi-au înfiinţat societate
S-a stabilit numărul gradaţiilor de merit
Profesorii fac tot felul de propuneri trăsnite
Hoţ îndrăgostit de pikamere
Spânzurat în beciul casei
Ţeapă sau greşeală omenească
Horoscop
Avocatul şi şarlatanul
Vrei să lucrezi pentru liderul pieţei financiare?
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă