Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Social
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7150
De la 07 Ianuarie 2003
123642575

Primarul Flutur este considerat un fel de moaşă comunală

  • reclamagii de profesie nu iartă nimic şi pe nimeni
  • 28 June 2009, 23:00

Nu degeaba tot spune primarul Cătălin Flutur că Primăria e mama tuturor răniţilor. Ştie el bine ce spune! Pe parcursul celor şase luni din acest an peste o sută de botoşăneni înscrişi pe listele de audienţă i-au trecut pragul biroului pentru a-i solicita să le rezolve diverse probleme. Asta fără a mai pune la socoteală şi restul celor primiţi fără a fi înscrişi pe listă.
Cert e că în fiecare zi de marţi din lună, pe holurile Primăriei e înghesuială mare. Mare parte din cei 112 botoşăneni înscrişi pe liste l-au abordat pe edil pentru a-i cere o locuinţă, ştiut bine fiind faptul că lipsa unui acoperiş deasupra capului rămâne în continuare o problemă cu care municipalitatea se va confrunta mult timp şi de acum încolo.
Totuşi aria solicitărilor şi nemulţumirilor merge şi mai departe, unii reclamând vecinii că au dărâmat nu ştiu ce zid, că au construit o şarpantă, fără uluce de scurgere, alţii fiind indignaţi că au primit doar un apartament cu două camere şi o garsonieră, în condiţia în care familia lor este prea numeroasă.
Aneta M. i-a solicitat sprijin primarului Flutur în revendicarea a 600 metri pătraţi de teren, Costache şi Relu C. reclamă zgomotul produs la un bar adiacent imobilului de domiciliu, deşi ar fi trebuit să se adreseze celor de la Agenţia Protecţiei Mediului. Solicitările merg chiar mai departe, căpătând o notă hazlie, Leon L. reclamând faptul că instalaţia sanitară a Căminului Arca este deteriorată. De parcă primarul ar trebui să facă pe instalatorul, când orice bun gospodar îşi rezolvă singur astfel de probleme.
Elisabeta N. reclamă rezultatul unei măsurători, Constantin V. solicită tăierea unui copac, Liliana F. şi Stelian D. şi-au exprimat of-ul vizavi de factura prea umflată emisă de societatea de termoficare, Eugenia G. s-a plâns că tatăl ei a fost impozitat excesiv, Savin B. că tinerii se adună şi joacă fotbal şi multe altele pe care, primul gospodar al oraşului trebuie să le asculte cu infinită răbdare.
O parte din solicitări sunt justificate, dar altele nu îşi au rostul, atenţia edilului fiind abătută inutil de la adevăratele probleme ale comunităţii. Dar, deh, nu e uşor lucru să fii primar. Trebuie să le asculţi pe toate. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Pensionarii pot lucra în sistem bugetar, dar impozitaţi progresiv
Farmacii la sate
Localităţi rămase fără energie electrică
Egalul lui Dumnezeu
Ioan Rotundu
Ploaia le-a stricat socoteala botoşănenilor dornici de grătare
Flutur crede în amiciţia politică cu PSD
Reglare de conturi de la pământ
Codreanu a fost reales şeful peremiştilor botoşăneni
Vedetele vor spune “Serviti, va rog!”, la Pro Tv
Moartea lui Michael Jackson pune la încercare online-ul romanesc
Carne porc înăbuşită
Concept poliţist
Nada lui Ţâbuleac către primarii liberali
Program TELE' M Botoşani, luni, 29 iunie
Comentariul comentariilor CV
(Ioan Rotundu)
Românul şi relaţia cu animalele
„Tupeul, Finul şi Naşul Preşedinte”,
Sunt decişi să vă recupereze paguba!
Directorul Apetroaie este decis să ne asigure urgenţe stomatologice
Liderii de sindicat pot ieşi la bătaie, sau pot accepta umilinţa
Guvernul Boc le va prezenta astăzi legea sa privind salarizarea şi nu cea negociată
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog