Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13201
De la 07 Ianuarie 2003
120808474

Botosami: Tupeul senatoarei Federovici

  • 28 September 2014, 23:00

Primind o invitaţie pentru a participa la o dezbatere privind situaţia financiară a Spitalului judeţean „Mavromati”, senatoarea PSD Doina Federovici s-a ofuscat că invitaţia n-a fost însoţită şi de un material de analiză privind actuala situaţie financiară a instituţiei. Moftul senatoarei că invitaţia a fost doar o hârtie este un gest de neruşinare şi sfidare a pacienţilor botoşăneni.
Dacă senatoarea primea o invitaţie la un simpozion ştiinţific, de exemplu, nu însemna că la invitaţie organizatorii trebuiau să-i anexeze toate referatele care urmau a fi prezentate. Tupeul senatoarei de a condiţiona invitaţia de un material de analiză este în fapt un refuz de a se prezenta şi lua la cunoştinţă despre abuzurile preşedintelui Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, social-democratul Costel Lupaşcu, colegul de partid al acesteia.
În mediul sanitar se ştie că cele două impostoare politice ale PSD cu rang parlamentar, deputata Tamara Ciofu şi senatoarea Doina Federovici sunt cele care sabotează activitatea Spitalului judeţean. Iar sabotajul se realizează prin marioneta numită Costel Lupaşcu, cel pus de PSD în fruntea CAS Botoşani.
Ca medic, ca vicepreşedinte al PSD, ca parlamentar deputatul Tamara Ciofu luptă pe toate căile să desprindă Pediatria de Spitalul judeţean pentru a-şi asigura sieşi un post călduţ de director pe când nu va mai fi ce este. Pe Ciofu n-o interesează când de mult afectează negativ actul medical pe care Spitalul judeţean ar trebui să-l asigure pacienţilor.
Câtă vreme manager al spitalului a fost liberalul Viorel Iliuţă, Ciofu, în cârdăşie cu Costel Lupaşcu, au efectuat la spital controale peste controale şi au aplicat amenzi uriaşe care să destructureze financiar unitatea medicală.
Noi am publicat un mic şi modest fragment din activitatea oneroasă a directorului Costel Lupaşcu desfăşurată pe banii Casei. Mă aşteptam ca cele două impostoare să ia atitudine publică şi să ceară Parchetului să ancheteze cazul. Dar impostoarele au recurs la o manevră de învăluire aşa cum fac toţi cei din PSD când trebuie să-şi acopere actele de corupţie. Au generat un nou scandal pe seama situaţiei financiare de la Spitalul judeţean.
Le atrag atenţia acestor două, bruneta de Coşul şi blonda de la Pediatrie, că mironosiţa Ecaterina Andronescu, preacurata din fruntea Învăţământului românesc, s-a dovedit a fi o escroacă coruptă după 11 ani de la comiterea faptelor. S-ar putea ca pentru unii escroci şi corupţi din PSD Botoşani, nedovediţi încă, să fie necesari mai puţini ani ca să devină clienţii procurorilor DNA.
Adrian Marcu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Celebritatea minciunii
Bancul zilei: Sfatul barmanului
Gogoşari în oţet
Anunţ Urban Serv
Valorile naţionale ale lui Victor Ponta
Astrofizicienii vor sa transforme intreaga Luna intr-un detector de radiatii
Traian Basescu: Nu vad niciun impediment sa fie organizat referendum national pe tema republica-monarhie
Cum vor parlamentarii sa legalizeze imprumuturile confidentiale luate de partide
Republica Moldova intentioneaza sa depuna o cerere de aderare la UE in 2015
Cine poate fi sforarul?
Ioan Rotundu
„Maica Precista” de la Învăţământ
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă