Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11822
De la 07 Ianuarie 2003
122209765

Botoşani: Nebunia primarului de Roma s-a transferat şi asupra CL

  • 2 July 2012, 23:00

Victoria noului primar de Roma, Gheorghe Bârliga, a reuşit să dezbine consilierii locali ai Uniunii Social Liberale din comună, aleşi de săteni la 10 iunie anul acesta.
După această dată, Consiliul Local al comunei Roma este la un pas de dizolvare. Până la această dată au avut loc două şedinţe de constituire care au eşuat şi sătenii din Roma sunt foarte aproape de momentul în care vor fi nevoiţi să meargă din nou la urne pentru a alege alţi consilieri.
Ieri, a mai avut loc o invitaţie la conciliere, dar şedinţa de constituire s-a terminat cu scandal. Consilierii liberali au refuzat să se prezinte, nu s-a întrunit cvorumul şi aleşii locali au avut doar de a privi unii la alţii sau la primarul Bârliga, căruia i-a cam pierit cheful de treabă.
Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, care este şi şeful liberalilor, a explicat gestul consilierilor de la Roma ca fiind un gen de protest faţă refuzul PSD de a permit ca ajutorul primarului să fie PNL-ist.
Precizăm că actualul primar, inginer vde profesie, a lucrat în Primăria Roma de mulţi ani şi este fiul fostului demnitar comunist, deputat în două mandate MAN şi Erou al Muncii Socialiste Mihai Bârliga.
Mai precizăm că actualul primar a depus la Primărie un certificat medical din care rezultă că are probleme de natură psihică. Cu toate acestea, locuitorii comunei l-au ales primar. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Au pus bâta în mâna cui trebuia!
Ioan Rotundu
Horoscop
Bancul zilei: Gura soţului păcătos
Starea de lehamite
Ioan Rotundu
Au călcat-o hoţii
Validări de consilieri cu scandal în judeţ
Botoşani: Scandalul diplomelor şi a titularizărilor
IŞJ: Grabă mare în numirea de noi inspectori
Peste 200 de contestaţii au adus note mai mari
Numărul cazurilor de meningită virală creşte de la o zi la alta
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog