Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Umor
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10438
De la 07 Ianuarie 2003
111049495

Otrava strecurată de Crin Antonescu în sânul USL Botoşani lucrează

  • 2 May 2011, 23:00

Susţinerea afişată de preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, pentru botoşăneanul Florin Ţurcanu la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean i-a iritat pe ceilalţi membri ai Uniunii Social – Liberale. Social – democraţii botoşăneni nu s-au lăsat înduioşaţi nici de lacrimile liderului liberal de la Botoşani atunci când a fost urcat la stele de către şeful de la Bucureşti.
De asemenea, nu au gustat nici din entuziasmul lui Crin Antonescu cu care a afirmat că varianta Florin Ţurcanu nu are la Botoşani alternativă viabilă. Ieri, social – democraţii botoşăneni au întocmit un comunicat, „plin de respect şi preţuire”, cu adresă directă la liderii Victor Ponta şi Crin Antonescu.
Un comunicat care conţine un protest decent, tăcut şi discret, dar tăios. Un gen de avertisment pe marginea înţelegerii punctuale stabilite în protocolul semnat de USL. „Salutăm prezenţa în Judeţul Botoşani a D-lui Crin Antonescu, co-preşedinte al Uniunii Social-Liberale. Îi asigurăm pe D-nii Preşedinţi Victor Ponta şi Crin Antonescu, că PSD Botoşani este un partener pentru care corectitudinea şi respectarea protocolului PSD-ACD sunt necondiţionate, iar victoria USL este o certitudine” au arătat PSD-iştii botoşăneni în declaraţia oficială.
În partea a doua a textului se pune accent pe un „dar”, conjuncţia neîncrederii în loialitatea liberalilor care au promis un sondaj ferm, curat şi cât se poate de obiectiv printre botoşăneni.
Cu alte cuvinte, social-democraţii botoşăneni au cerut drepturi egale, au cerut ca botoşănenii să fie lăsaţi să aleagă, fără a li se sugera o variantă sau alta, mai ales un candidat care a primit girul şefului cel mare.
„În aceste condiţii, suntem surprinşi de declaraţia D-lui Crin Antonescu prin care îşi exprima siguranţa asupra desemnării D-lui Turcanu Florin drept candidat al USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Cu respect, îi amintim D-lui Crin Antonescu, că desemnarea candidatului USL la preşedinţia Consiliului Judeţean se va face prin sondaj de opinie. Candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean va fi stabilit de populaţia judeţului şi nu în funcţie de dorinţa unuia sau altuia dintre co-preşedinţii USL” se arată în comunicatul care îndulceşte pe final menţionându-se că PSD este un partener loial şi ştie să respecte voinţa populaţiei.
Amintim că duminică, în timpul vizitei la Popăuţi, Crin Antonescu s-a declarat extrem de încântat de prestaţia preşedintelui de la Botoşani, Florin Ţurcanu lăcrimând la elogiile ce i-au fost dat să le audă chiar din gura celui care ţine frâiele liberalilor din toată ţara. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Mihai Aniţulesei – prima victimă a USL Botoşani
Şeful SRI Alba Iulia, reţinut de procurori pentru sprijinirea unui grup infracţional
Unde au dispărut 30 de primari şi prefectul?
Ioan Rotundu
„Micii” jandarmi în practică la Botoşani
USL – pudra căzută de pe Crin
Ioan Rotundu
Concurs interjudeţean de matematică găzduit la Botoşani
Finanţare tot mai complicată pentru Ambulanţa
O victorie, o înfrângere, o neprezentare, 6 puncte din 9 pentru echipele din zona Flămânzi
Încurajez folosirea pistolului de către poliţişti
Reţeaua de gaze naturale din Flămânzi, încă un pas spre concretizare
Horoscop
Radu Mazare, îmbrăcat militar, anunţă victoria împotriva ANI
Scufundarea cadavrului lui Osama bin Laden în mare, contrară tradiţiei
Comandoul a avut misiunea să-l ucidă, nu să-l captureze pe Osama bin Laden
Bancul zilei: Observaţia fetiţei
Mica publicitate
Caricatura zilei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă