Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2167
De la 07 Ianuarie 2003
123125738

pnl

Botoşani: Bătăuşul Eugen Nichita, baronul primar PSD , a recidivat umplând de sânge un membru PNL

  • 2 November 2014, 23:00

Ajuns primar de Drăguşeni pentru a doua oară, în urma alegerilor din februarie 2013, Eugen Nichita (foto 1) s-a dovedit a fi de o violenţă fizică ieşită din comun. Perceput ca un baron local ce împreună cu agentul şef de poliţie Ciobanu conduc mafia locală a comunei Drăguşeni, primarul Nichita a fost de-a lungul timpului implicat în mai multe scandaluri şi afaceri oneroase.
Implicaţiile sale în afacerile cu terenurile agricole, cu tranzacţii imobiliare, căutat de datornici de prin Bucureşti şi Botoşani, Nichita continuă să fie pe coamă de val şi să se laude că are relaţii politice suficient de înalte în PSD ca să-i poată face cineva ceva.
În toamna anului 2013, în prima jumătate a lunii noiembrie, Nichita a bătut crunt, în faţa clasei a VI-a pe un elev aflat în plasament. Cu soţia director de şcoală, primarul n-a păţit nimic iar cei de la protecţia Copilului au acoperit cazul şi nu au sesizat organele de cercetare penală.
Iată că ieri, în jurul amiezii, primarul l-a bătut în plină stradă, în satul Podriga, pe cetăţeanul Constantin Condrat (foto 2) până l-a umplut de sânge. Pur şi simplu primarul, la vederea lui Condrat, a oprit maşina, s-a dat jos şi l-a luat la bătaie într-un mod sălbatic de i-a îngrozit pe toţi cei de faţă.
De precizat că cetăţeanul Constantin Condrat, locuitor al satului Podriga, sat în care locuieşte şi primarul, este membru PNL şi primise de pozade la partid sarcina de a supraveghea strada dacă nu cumva la secţia din votare din sat apar turiştii electorali căraţi cu maşinile şi autocarele. Se pare că primarul a fost informat că secţia de votare din Podriga este supravegheată de Condrat, motiv pentru care l-a localizat şi l-a bătut crunt.
Plin de sânge, Condrat a sunat la 112 şi l-a contactat pe preşedintele organizaţiei PNL Drăguşeni, Nelu Chiaburu, informându-l ce-a păţit. Între timp a venit un echipaj de poliţie de la oraş Săveni şi l-au transportat pe Condrat la sediul Poliţiei unde l-au spălat de sânge la robinetul din curtea Poliţiei şi i-au luat o declaraţie. Apoi Condrat a fost adus de către Chiaburu la Spitalul Mavromati din Botoşani pentru a-i fi tratate rănile.
Sătenii, terorizaţi de primarul Nichita prin diferite mijloace, se tem să vorbească despre faptele acestuia. În campania electorală toate afişele cu Iohannes Klaus au fost rupte din dispoziţia primarului. Cererea depusă de Chiaburu la primărie pentru a i se aproba amplasarea în comună a trei bannere cu Klaus n-a primit avizul primarului. În ziua votului, activiştii PSD-ului au urmărit modul în care vin cetăţenii la vot, atenţionându-i ca nu cumva să voteze cu vreun alt candidat decât cu Victor Ponta.
Mai spun cetăţenii din satul Podriga că liberalul Condrat va rămâne cu bătaia primită de la primar pentru că Poliţia din comună şi de la Săveni este protectoarea lui Nichita.
Adrian Marcu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Bancul zilei: Violatorul surd
Jambon de casă I
Horoscopul zilei
Lumea lu' Rotundu: Scormonitor în adâncul istoriei
Botoşani: Baronul PSD de Văculeşti şi-a legalizat ilegalităţile
Bataie crunta de joc la adresa alegatorilor din diaspora
Revolta printre alegatorii din strainatate
Marile semne de intrebare ale zilei de vot
Comunicat de presă ACL Botoşani: Opriţi furturile la vot
Culmea tupeului politic: PSD/RTV/Antena 3 acuza ambasadorii lui Basescu pentru bataia de joc de la sectiile de vot din strainatate
Epic fail la Ambasada din Londra: Personalul diplomatic a vrut sa bage pensionarii la vot peste rand
dar nu a fost gasit nici un pensionar printre cei o mie de oameni
La Ambasada Romaniei din Paris a fost chemata Politia franceza dupa ce sectiile de vot s-au inchis
Destrăbălarea morală a senatorului Doiniţa Federovici
Ioan Rotundu
Veselia cifrelor plus cateva fete lungi si triste
Rezultate oficiale partiale, ora 10:20
Victor Ponta despre organizarea votului in strainatate:
Au fost cozi pentru ca nu s-a mai furat ca in 2009
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog