Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11239
De la 07 Ianuarie 2003
120747880

Festivalul Verii s-a încheiat în sabotajul celor de la E.ON

  • liberalii n-au ratat prilejul de a-şi face campanie electorală
  • 2 September 2007, 23:00

După patru zile de distracţie, Festivalul Verii a luat sfârşit. Muzica, mirosul de mici şi berea au fost atracţiile din fiecare zi de festival, care i-au scos pe botoşăneni din casă. Chiar dacă prima zi a Festivalului a fost presărată cu ghinioane, vremea a ţinut totuşi cu organizatorii, oferind botoşănenilor un sfârşit de săptămână plăcut.
Dacă formaţiile prezente în acest an pe scena botoşăneană nu s-au ridicat la nivelul anilor trecuţi, botoşănenii nu au decât să aştepte până pe 8 septembrie, când în faţa Casei Sindicatelor vor fi prezente trupele Voltaj şi Class.
Festivalul a fost binevenit şi pentru unele partide politice, care nu au ezitat să ofere botoşănenilor, ieşiţi în număr mare în stradă, calendare şi cărţi poştale cu premierul Tăriceanu, precum şi deputatul Liviu Câmpanu. Încă din prima zi de festival organizarea a lăsat de dorit, continuând pe întreaga perioadă. Iar penele de curent s-au ţinut lanţ până în ultima zi de distracţie oferită de municipalitate botoşănenilor.
Pitoresc, dar cu mult farmec şi priză la spectatori s-a dovedit a fi un grup de bolivieni, care au încântat prin costumaţie şi interpretarea originală. Plasându-se nu departe de scenă, ei au reuşit să capteze atenţia atât prin vestimentaţie, cât şi prin muzica live interpretată în cadrul unor spectacole mult mai atrăgătoare decât cele de pe scenă.
Apogeul afluxului de spectacol a fost înregistrat duminică, în ultima seară de spectacol, pozacând pe scenă au urcat Ana Lesko şi Hara. Din păcate Ana Lesko şi totodată organizatorii au fost din nou sabotaţi de E.ON, la fel ca şi în prima seară. "Este a treia oară când se întâmplă acest lucru, noi le-am plătit, am avut un contract cu ei. Noi am plătit pentru servicii de calitate şi ni s-a oferit un serviciu foarte prost exact ca şi cetăţenilor municipiului. Nu ne rămâne decât să îi dăm în judecată", a declarat viceprimarul municipiului Botoşani, Florin Ghiorghiţă.
Atracţia serii, Ana Lesko s-a arătat mai puţin supărată că interpretarea ei de pe scenă a fost întreruptă brusc de pana de curent. Pentru a face faţă situaţiei neprevăzute, aceasta, împreună cu cele două dansatoare ale ei au coborât de pe scenă pentru a împărţi postere cu autograf. "Se întâmplă frecvent ca în spectacole să avem astfel de incidente. Am observat că publicul nu a fost deloc deranjat. Asta mă face să cred că este un public foarte fidel. M-am simţit genial la Botoşani. Am simţit un public foarte cald, au cântat, au ştiut să interacţioneze frumos", a declarat Ana Lesko (foto).
Focul de artificii de la miezul nopţii a pus capăt sărbătorii îndeajuns de searbădă, plină de poticneli din partea organizatorilor şi sabotată din plin de către cei de la E.ON. (Bianca ALBU, Margareta NICHIFOR)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Rostul psihologului şcolar
Medici vor putea primi salariu mai mare, dacă se au bine cu şeful
Mai multe microbuze şcolare
La Dorohoi se fură şi ghiozdane
Nu i-a putut fraieri pe poliţişti
Accidentat pentru că împărţea aceeaşi stradă cu maşinile
E.ON ne încarcă factura la energie după cum îi este vrerea
Tu esti PRO TV!
Furnicuţa pare să dezamăgească
Birocraţia - umbrela ce protejează incompetenţa firmelor de construcţii
Ghiorghiţă explică de ce-au fugit nemţii de Eltrans
Democraţii sar în apărarea primarului Sergiu Lungu
Schimburi interculturale în baza primei înfrăţiri
Beneficiarii rentei viagere se pot dubla sau tripla
Ana Maria Bucşă, o voce de nota 10
Islazul va fi transformat în piaţă şi parc
Tămăduiri incredibilele
Manifestul Mişcării Reformatoare
Bărbatul fără vicii
Horoscop
Romeo şi Julieta la Mizil
Ediţia I
Ce zici de un pekinez?
PROGRAM TELE’M BOTOŞANI LUNI 3 SEPTEMBRIE
Înapoi, la somnul din Parlament!
Ioan Rotundu
Oferta educaţională a Universităţii "Petre Andrei" Iaşi
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă