Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12677
De la 07 Ianuarie 2003
123804228

Botoşani: Dorohoianul Alupoaie pregătit pentru funcţia de prefect

  • moşirea lui vine din partea deputatului Ţurcanu
  • 29 April 2012, 23:00

După ce guvernul Ungureanu şi-a făcut bagajele, USL-iştii botoşăneni nu mai au linişte. Şedinţe după şedinţe, comunicate de presă pe bandă rulantă, socoteli bine ntocmite, toate au devenit sarea şi piperul acestei perioade.
Una din urgenţele social-democraţilor şi liberalilor botoşăneni este schimbarea prefectului Cristian Roman şi după ndelungi discuţii au găsit şi persoana. Un dorohoian care nu a mai făcut politică, spun USL-iştii la unison, Doru Alupoaie, economist cu experienţă, bine văzut n urbe.
Liderul liberalilor botoşăneni, Florin Ţurcanu (foto), şi freacă minile de bucurie şi nu vrea ca actualul prefect să demisioneze pentru a avea plăcerea să l nlocuiască personal.
Doru Alupoaie are 37 de ani, este director la AFP Dorohoi din martie 2011. El a fost director al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice n perioada 2007- 2008. Este economist şi are calitatea de consultant fiscal.
Att noi, cei din PNL, ct şi PSD avem un candidat pentru funcţia de prefect pe care l susţinem. Este un om care nu a făcut politică, un om cinstit şi care este susţinut de ntreg USL-ul, a declarat Florin Ţurcanu.
Numai faptul că acest Alupoaie este recomandat şi lăudat de Florin Ţurcanu ridică deja multe semne de ntrebare. Cu privire la cinstea acestuia, adică a lui Alupoaie, avem mari rezerve. Imaginea sa n activitatea Finanţelor nu este una favorabilă, dimpotrivă, destul de controversată.
Mai amintim faptul că acest Alupoaie, n urmă cu doi ani, a avut o ntlnire cu Ţurcanu ntru restaurant din Bucureşti unde iarăşi au pus la cale nişte lucruri murdare. Deja sunt voci care afirmă că Ţurcanu ar fi beneficiarul unei frumoase sume, drept taxă de promovare.
Mai mult, ntre Ţurcanu şi Alupoaie există o relaţie specială despre care vom scrie n cu8rnd, o relaţie de falsă frăţie dar care promovează aspecte de o gravă imoralitate n treburile publice.
Adrian Marcu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Carmaghedon feminin
Mii de oameni au marcat Ziua Drapelului și la Bălți
Victor Ponta vrea cu preşedintele Băsescu o relaţie instituţională
Victor Ponta: Nu o să putem dubla toate pensiile şi salariile
Ponta a stabilit Guvernul cu ntonescu pe drum spre Brasov
va fi cel mai cinstit Guvern pe care l-a avut Romania
Cine este Victor Ponta, premierul desemnat de Traian Băsescu
Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in vizită la Bucureşti
Rachete sol-aer in Londra pe perioda Jocurilor Olimpice
Ponta vrea ca FMI sa plece cu scrisoarea de intenţie semnată
Cind privesc ce las in urmă...
Dorel Gaftoneanu
Nichiteanu primarul oportunist de Rădăuţi Prut
Mişcarea pentru Botoşani a depus listele cu candidaţi
OTV-istul Cristescu a luat-o razna cu tot cu sondaje
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog