Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Sănătate
Social
Horoscop
Umor
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24493
De la 07 Ianuarie 2003
112935331

Preşedintele PNL Botoşani,

Florin Ţurcanu, se joacă cu nervii PSD-iştilor dorohoieni

  • 29 December 2010, 23:00

Preşedintele Organizaţiei dorohoiene a Partidului Social-Democrat, Dorin Alexandrescu, crede încă în stabilitatea politică a acestei formaţiuni politice. Aceasta cu toate că zilele trecute, prezent la inaugurarea cabinetului său de la Dorohoi, deputatul de PNL Florin Ţurcanu afirmat răspicat că doi consilieri PSD sunt gata să intre cu arme şi bagaje în structura liberală.
„ Am auzit de declaraţiile lui Florin Ţurcanu. Nu cred aşa ceva, am încredere în verticalitatea consilierilor PSD şi a celorlalţi colegi din partid”
a declarat Dorin Alexandrescu. Preşedintele Partidului Naţional Liberal a anunţat acum o săptămână că în curând alianţa cu PSD de la nivelul Consiliului Local va „pica” deoarece toate deciziile luate de către „partenerul” PNL-ului au lezat interesul cetăţeanului, înţelegerea tacită lăsând loc la mai mult rău decât la susţinerea locuitorilor municipiului Dorohoi.
„Pe lângă cei doi consilieri care sunt ca şi trecuţi deja la noi, mai purtăm discuţii cu încă doi consilieri municipali de la PSD, anume domnul Micuţaru şi şi Dascaliuc. Din 2011, înţelegerea cu PSD Dorohoi, pică. Pot să spun că această înţelegere nu a funcţionat în interesul cetăţenilor, ci doar a PSD” Aşa cum ne-a obişnuit, preşedintele liberal Florin Ţurcanu anunţă dezvăluiri incendiare la anul viitor. În primă fază a promis o dezbatere publică în Dorohoi.
„Vom demonstra, cu probe nu aşa, cum s-a furat din ajutoarele venite pentru sinistraţi sau de ce se face Bulevardul Victoriei cu pavele şi nu cu asfalt” a spus acum câteva zile şeful liberalilor botoşăneni, Florin Ţurcanu. În urmă cu o săptămână, la Dorohoi, acesta şi-a deschis un cabinet parlamentar în aceeaşi incintă în care funţionează şi Organizaţia dorohoiană a PNL, cu sprijinul familiei Constantin şi Daniela Bursuc. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Bancul zileri : Nedumerirea lui Bulă
„Panglicarii”
Catalogat de senatorul Câmpanu ca „născut mort”
Liviu Câmpanu: şi „Şmecheriada de la Darabani”
„Alături de tine!”
Vechimea în muncă poate fi reconstituită pe calea instanţei
Medicii de familie pot vinde liste cu pacienţi
Noi reguli de acordare a medicamentelor compensate
Caricatura zilei: Lăcomie
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă