Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11643
De la 07 Ianuarie 2003
122209586

Botoşani: Omul de afaceri Tincu nu crede în minunile USL

  • 29 January 2012, 23:00

Directorul fabricii de confecţii Rapsodia Conf din Botoşani, prezent la întâlnirea oamenilor de afaceri cu stafful USL, de la sfârşitul săptămânii trecute, a adus cu picioarele pe pământ pentru o clipă pe acei politicieni care doresc să preia Puterea din mâna PDL.
Omul de afaceri, de numele căruia se leagă pantalonii pe care îi poartă Barack Obama sau alte oficialităţi din Japonia, a arătat şi a demonstrat cu exemple că România se află într-un declin progresiv şi aproape ireversibil. Mihai Tincu a lăsat să se înţeleagă pentru USL-işti că este nevoie de o minune ca să se îndrepte lucrurile. Unele din datele generale legate de fiscalitate prezentate anterior cu diapozitive de senatorul Gheorghe Marcu au fost demontate cu exemple de omul de afaceri Mihai Tincu.
„Am înţeles că rezervele de gaz metan sunt sub jumătate. Am citit astăzi ( n.r vineri) că acest consum de gaz metan a crescut cu 30 la sută faţă de zilele anterioare. În aceste condiţii, după lege şi după normele de funcţionare ar trebui declarată stare de urgenţă” a fost de părere Mihai Tincu.
Acesta a adăugat că românii o vor duce şi mai prost, iar cât de curând va creşte şi preţul gazului din cauza importului la un preţ nepermis de mare.
„Am înţeles că acele trei firme care gestionează depozitarea nu au importat gaz metan, asta se face în luna aprilie până în octombrie când preţul şi timpul permite, pentru că nu au fost informaţi de statul român că va fi aşa o iarnă grea.
S-a anunţat deja că se trece la importarea de gaz metan, dar la un preţ de trei ori mai mare. Şi bineînţeles că aceşti băieţi vor ajunge cu factura şi cu nota de plată atât la agenţii economici cât şi la consumatorii casnici.
În stare de urgenţă se vor opri consumatorii mari şi se vor asigura consumatorii casnici, şcoli, spitale ş.am.d.”
, a anticipat omul de afaceri botoşănean.
Vizavi de creşterea economică pe care o vizează şi o promite programul prezentat de USL, omul de afaceri Mihai Tincu a amintit de datoria fabuloasă pe care o are în prezent România şi care urmează a fi returnată. Românii cu putere de muncă sunt plecaţi peste hotare şi o creştere economică se face cu forţă de muncă solidă şi determinată.
„Eu nu văd România în următorii ani într-o dezvoltare spectaculoasă. Nu văd ca acest trend descendent să fie oprit. Avem datorii de peste 30 de miliarde de euro la Banca Mondială, la Fondul Monetar, anul acesta începe plata acestor datorii.
Noi avem peste 5 milioane de oameni plecaţi peste hotare la muncă, oameni în vână, între 25 şi 40 de ani, atât cu studii medii cât şi studii superioare. Sunt oameni care nu vor să revină acasă, oameni care fac copii acolo”
a mai spus directorul Rapsodia Conf.
La final, Mihai Tincu şi-a exprimat, voalat, îndoiala că USL ar putea să scoată ţara din haos şi degradare profindă. „Foarte frumos ar fi ca dumneavoastră cei care doriţi să preluaţi puterea să aveţi forţa să opriţi decăderea României din punct de vedere economic” şi-a exprimat temerea Mihai Tincu. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Bancul zilei: Ambiţia soacrei
Reţeta zilei: Mijloc să se ouă găinile cu rod
Caricatura zilei
Cadoul Chinei pentru continentul negru
un nou sediu pentru Uniunea Africană, în valoare de 200 mil. dolari
Angela Merkel va face campanie pentru Nicolas Sarkozy
Bombele americane anti-buncăr nu pot distruge siturile militare iraniene
Iarna nemulţumirii din România are puţine şanse să se transforme într-o vară glorioasă
Modelul Ceauşescu de plată a datoriilor nu poate fi aplicat în occident
Video: Dinamica economiei - CONREC SA Botoşani
Culmea socialului botoşănean:
Bogaţii plâng de mila săracilor
Ioan Rotundu
Atenţie la „şobolanii verzi”!
Ioan Rotundu
Taxa de solidaritate – impusă şi nedorită de şoferi
Consilierul Portariuc are probleme cu mapa de documente
DSP recomandă măsuri de protecţie împotriva gerului
Protestele din stradă au amânat coplata în sănătate
Profesorii aplaudă renunţarea la corn şi lapte
Botoşani: Primele victime ale gerului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog