Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16178
De la 07 Ianuarie 2003
112806404

Bătaie în toată regula între forţele PNL şi PD-L

  • 29 May 2008, 23:00

Liberalii botoşăneni acuză că au beneficiat de curând de rele tratamente aplicate de către pedelişti, pe când se aflau în plin proces de susţinere a propriului candidat la Primăria Botoşani, respectiv a lui Gheorghe Soprescu. Mai exact, aceştia susţin că pedeliştii au sărit la bătaie, fiind în stare de ebrietate. Preşedinta Organizaţiei de Tineret a PNL Botoşani, Roxana Marandiuc (foto) a mărturisit că nu îi vine să creadă că cei care reprezintă judeţul în Parlamentul României se pot comporta aşa. Referirea fiind la deputatul Cătălin Obuf Buhăianu.
„Pentru mine a fost un şoc şi încă mai tremur. Am constatat că printre cei care fac campanie pentru PD-L sunt foarte mulţi rasişti, tineri care poartă zvastica în piept”, a declarat Roxana Marandiuc. Mai mult, a venit înarmată şi cu o zvastică desenată, explicându-ne pe îndelete, ce reprezintă respectivul însemn. Potrivit variantei sale, lidera tineretului liberal povesteşte cum că se afla în faţa Hotelului Rapsodia, alături de şase persoane din staff-ul de campanie şi opt dintre tinerii care împart pliante, împrejurare în care s-a întâlnit cu un grup de patruzeci de persoane „portocalii”, defel prietenoase.
„Primul contact a fost între vicele Florin Ghiorghiţă şi unul dintre tinerii noştri care a fost strâns de gât. Ne-au spart baloanele, ne-au îmbrâncit, ne-au înjurat şi în momentul când am vrut să urc pe scări pentru a ajunge la uşa de acces spre restaurantul Rapsodia, am fost bruscată şi lovită la picior de vicele Ghiorghiţă şi ceilalţi acoliţi ai săi. Menţionez că erau în stare de ebrietate. Eu nu consum alcool şi simt foarte repede mirosul de alcool. Domnul Buhăianu, dacă are bun simţ va recunoaşte ce a spus în faţa Hotelului, cât a pozaa consumat şi ce i-a spus soţia dumnealui înainte de a pleca de acasă”, susţine Roxana Marandiuc.

„Sunt şi iepe şchioape în târgul ăsta”
De cealaltă parte, pedeliştii stau şi se minunează de ce le-a mai trecut prin minte liberalilor să fabuleze, afirmând că de fapt ei au fost cei care au încercat să-i tempereze pe cei din tabăra galbenă. „A fost o discuţie, nimic mai mult. Eram prezenţi tot grupul de susţinători în faţa Rapsodia, când au venit după noi o parte din candidaţii PNL cu un grup de copii. Au început să ne înjure, să strige după noi: Alcooliştii! Nu am agresat pe nimeni, din contră am încercat să ţinem sub control toate tensiunile care au fost create de domnul George Ostafie şi de ceilalţi. Au ajuns nişte copii să mă înjure ca la uşa cortului şi nu am ripostat în nici un fel”, a precizat viceprimarul Florin Ghiorghiţă, specificând că toţi liberalii filmau cu camere de luat vederi, telefoane mobile şi dacă ar fi reale acuzaţiile ar trebui să prezinte imaginile filmate.
Cât despre faptul că ar fi agresat-o pe Roxana Marandiuc, viceprimarul Florin Ghiorghiţă precizează că nu este adevărat, că nu se coboară la a se bate cu femeile pe stradă sau să strângă de gât copii. „Am înţeles că cineva şi-a arătat picioarele pe birouri. Sunt şi iepe şchioape în târgul ăsta. Asta înseamnă că PD-L sau Ghiorghiţă i-a şchiopătat iapa unuia sau altuia? Îi recomand doamnei sau domnişoarei, fiindcă nici n-o cunosc, dacă are probleme avem un Centru de Asistenţă Socială care combate violenţa în familie. Chiar îi recomand sincer să se adreseze acolo”, a mai adăugat Florin Ghiorghiţă. (Eliza Sofian)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Orgoliu de proaspăt angajat
Un ultim apel ţărănist
Ofertă giurgiuveană
Program Tele'M Botoşani vineri, 30 mai
Doriţi să-l măriţi? Ei vă oferă soluţia
Comentariul comentariilor (CXXV)
(Ioan Rotundu)
Caricaturi politice - "Blaturi"
Caricaturi politice - "Apocalipsa"
Caricaturi politice - "Pe centură"
Zestrea politică adunată de partide
Ioan Rotundu
Ţurcanu a declanşat vendeta politică cu Primăria Botoşani
vrerea lui este una pur politică, susţine viceprimarul Ghiorghiţă
Un aparat medical costisitor stă pe post de decor
La Mavromati, heparina nu-i o problemă
ADI - un factor important în accesarea de fonduri europene
Medici reclamaţi la Colegiul Medicilor
Anual se cheltuiesc peste 80.000 lei pentru înlocuirea băncilor distruse
Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă!
Se va retrage Sorescu din turul doi?
Pe Ţâbuleac l-a apucat deodată grija strategiei judeţului
Dreapta lor şi dreptul nostru
Cum îşi face Voronin campanie pe spinarea României
Este ambasadorul SUA la Chişinău prost?
Comunicat de presă APDRP
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă