Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6901
De la 07 Ianuarie 2003
112797127

De vineri,

Botoşănenii pot să ia cu asalt noul magazin Praktiker

  • 29 September 2010, 23:00

Aseară, a avut loc inaugurarea oficială a celui de-al 27-lea magazin de tip „do it yourself” al Companiei Naţionale de prestigiu Praktiker. Evenimentul a fost organizat cu mult fast, detaliile au fost atent croşetate ca să marcheze cum se cuvine un astfel de moment.
Artificii, hostess, orchestră, maestru de ceremonii, baloane, ingrediente ale unui succes care se înregistrează tot mai rar în ultima vreme în lumea oamenilor de afaceri. Sute de botoşăneni au luat parte la eveniment, printre aceştia şi primarul Cătălin Flutur, viceprimarul Cătălin Alexa, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Constantin Manolache şi Cătălina Lupaşcu, zeci de directori ai instituţiilor publice botoşănene, numeroşi oameni de afaceri locali.
Vizibil emoţionată, Monica Hodor, directorul general al Praktiker România a ţinut să spus povestea companiei în câteava cuvinte, lăudând marea familie a companiei care luptă pentru succes.
„Compania noastră sărbătoreşte în această toamnă împlinirea a 8 ani de activitate. Ne bucurăm că putem marca această aniversare prin deschiderea de la Botoşani. În urma investiţiei pe care o realizăm aici, vom deţine şapte unităţi în regiunea Moldovei şi ne vom pozavom consolida astfel prezenţa într-o zonă importantă pentru activitatea Praktiker. Datorită expansiunii noastre rapide din aceşti opt ani, am reuşit să acoperim majoritatea oraşelor cu peste 100.000 de locuitori din România, extinzându-ne în acelaşi timp şi în localităţi mai mici”, a declarat Monica Hodor, director general Praktiker România.
După discurs, acesta împreună cu tânărul director al magazinului de la Botoşani au tăiat panglica inaugurală. Investiţia companiei în noul magazin se ridică la 6,9 milioane euro.
Acesta are o suprafaţă de vânzare de 4.300 mp, îşi va primi clienţii începând de vineri, 1 octombrie. Situat pe Calea Naţională nr. 24F, Praktiker Botoşani dispune de o parcare cu aproape 250 de locuri. În oferta magazinului sunt disponibile peste 40.000 de produse pentru casă şi grădină: decoraţiuni pentru interior şi exterior, gresie, faianţă, parchet, instalaţii şi accesorii sanitare, articole de mobilier pentru camere, baie şi bucătărie, articole pentru amenajarea şi întreţinerea grădinii, articole de iluminat, materiale de construcţii, unelte, produse electronice şi electrocasnice.
În cuvântul său, primarul municipiului Botoşani a dovedit încă o dată spirit practic şi a felicitat pe pozape cei care au pus bazele investiţiei, dorind magazinului de la Botoşani să fie primul în topul vânzărilor, din întreaga reţea Praktiker. „Ca primar mă gândesc desigur şi la partea practică a lucrurilor, mă gândesc că aici vor munci peste 80 de oameni, de asemenea mă gândesc că această locaţie va aduce bani la bugetul local, pentru că noi încasăm taxe şi impozite de pe această locaţie, la fel şi din impozitul salariaţilor de aici. Faptul că în decurs de un an de zile la Botoşani s-au deschis două noi centre comerciale ne clasează pe primul loc în ţară.
Pentru că dacă căutaţi bine veţi vedea că nici un oraş din ţară nu a beneficiat de asemenea evenimente. Vreau să vă spun că Primăria municipiului Botoşani şi primarul municipiului nu are mare merit că se deschide un magazin de acest fel. Noi încercăm să-i sprijinim pe cei care vin şi aleg un loc aici. O companie serioasă, dacă vrea să facă ceva, face şi pe perioadă de criză”
a declarat primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Program Tv SOMAX, joi, 30 septembrie
Bancul zilei: Preotul şi prostituata
UE şi SUA ar putea deveni mediatori în diferendul transnistrean
O româncă în politica italiană
După ce s-a luptat cu comentatorii Olguta Vasilescu se luptă acum cu ungurii
Franklin Templeton a preluat in mod oficial administrarea Fondului Proprietatea
România ar putea adera la zona euro in 2016
cu un an mai târziu decât termenul prevăzut
Iranul a prezentat trei escadrile de hidroavioane
dotate cu mitraliere si camere de supraveghere
Universurile paralele sunt posibile
Primarul destituit al Moscovei l-a acuzat de făţărnicie pe Medvedev
Aura Vasile (PSD) îi doreşte lui Mircea Toader (PDL patru gemeni
pe care să-i crească cu facilităţile de la stat
Persoanele cu restante la asigurările de sănătate vor fi executate silit
Geir Haarde ar putea fi primul lider mondial pus sub acuzare pentru criza financiară globală
Grevele din România pot conduce ţara la colaps
demonstraţiile paşnice pot degenera în confruntări armate
Teatrul „Mihai Eminescu” ridică cortina stagiunii 2010-2011
Apă non-stop la Darabani
„Tineret în acţiune”
Tânăr de 18 ani prins fără permis de conducere
Începe, în sfârşit, reabilitarea trotuarelor din Frumuşica?
S-a reorganizat programul la cabinetele din Policlinica spitalului judeţean
Noul normativ sanitar împiedică medicii tineri să intre în sistem
Centru de excelenţă pentru elevii foarte deştepţi
Ministerul Sănătăţii vrea să reducă numărul celor exceptaţi de la plata asiguirării
Viorel Coman- tânăr liberal naşpa
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă