Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13818
De la 07 Ianuarie 2003
120750459

Şicanele baronului PSD Târzioru la adresa candidatului PNL

  • Ioan Rotundu
  • 4 September 2020, 14:23

Cum am mai arătat, lupta electorală îmbracă forme neaşteptate, greu de intuit pentru un om normal, adică cu mintea întreagă. La Săveni, baronul primar PSD Relu Târzioru se comportă ca un şef de grupare mafiotă, deşi are în buzunar viitorul mandat de primar.
Liviu Martiniuc este om local de afaceri, deţine în Săveni un supermarket situat în zona centrală a oraşului, nu departe de sediul primăriei. Strada se numeşte Ştefan cel Mare şi este cu asfaltul puternic sfărâmiţat chiar în faţa supermarketului. În loc să fi luat măsuri de reasfaltare a străzii, primarul Târzioru a decis ca pe stâlpul de energie electrică să fie montat un semn de circulaţie „oprirea interzisă”.
Altfel spus, primarul i-a blocat lui Martiniuc afacerea comercială, cei veniţi la cumpărături cu autoturismul nemaiavând voie să oprească la supermarket. Şicana este de fapt o răzbunare a lui Târzioru pe Martiniuc, între cei doi fiind un conflict mai vechi. Candidat al PNL la funcţia de primar al oraşului Săveni, Martiniuc îl concurează la funcţie pe Târzioru. Iar primarul Târzioru a găsit de cuviinţă să-i arate că el este boss-ul în Săveni şi cine nu-i resoectă statutul suportă consecinţele.
Martiniuc s-a adresat Poliţiei Rutiere Botoşani pentru a cere lămuriri cu privire la semnul de circulaţie montat din dispoziţia primarului, semn care-i blochează afacerea. Cu adresa nr. R/807.097/7.07.2020, sub semnătura comisarului şef Teodor Orhei, Poliţia Rutieră Botoşani îi răspunde că nu are ştiinţă de acel semn de circulaţie şi că va cere Primăriei Săveni documentaţia care a stat la baza montării acestui indicator.
Potrivit legii, orice indicator de circulaţie se montează în baza unei documentaţii avizată de către Poliţia Rutieră şi aprobată de consilierii locali. În cazul de faţă Poliţia Rutieră n-a fost înştiinţată, ceea ce demonstrează că decizia luată de primarul Târzioru este cu de la sine putere şi în scop vădit de şicană.
Nu cred că acest abuz al primarului Târzioru va fi sancţionat de către autoritatea în drept. În Săveni legile sun aplicate după cum este vrerea primarului şi nu cum ar trebui într-un stat de drept, într-o societate guvernată prin puterea legii.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscopul săptămânii 31.08 - 6.09.2030
Bancul săptămânii: Bulă, umbrela şi bordelul
Cel mai cumplit turnător la Securitate trăieşte boiereşte pe bani publici
Ioan Rotundu
Să ne ferească Dumnezeu de „Siguranţa unui trai mai bun”
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
PSD, cel mai mic scor din ultimele șapte luni. PNL conduce în intențiile de vot
Ce scor are Alianța USR-PLUS
Corneliu Popescu, politicianul obraznic şi bolnav după putere
Ioan Rotundu
Jaf în stilul haiducului Coroi asupra bugetului Primăriei Truşeşti
Ioan Rotundu
Gura păcătosului Lucian Trufin, tătic cu două mămici, adevăr grăieşte
Ioan Rotundu
Liberalul Şoptică ar putea fi făcut preşedintele CJ de către Pro România
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă