Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
33732
De la 07 Ianuarie 2003
112784083

Conţac este acuzat de dictatură în decizii şi că a luat-o razna

  • 30 May 2007, 23:00

Preşedintele Consiliului Judeţean îşi poate lua adio de la susţinerea consilierilor PNG din Consiliul Judeţean. Aceasta, pentru că liderul PNG Dorin Ciuştea consideră că atacurile atât la adresa sa cât şi a altor consilieri PNG l-au determinat să rupă alianţa cu social-democraţii. „Ar fi foarte bine când ieşim cu un comportament agresiv la adresa colegilor noştri, acest lucru să poată fi dovedit şi prin fapte. Ar trebui să avem un comportament ireproşabil astfel încât când punem capul pe pernă să nu avem procese de conştiinţă”, a declarat Dorin Ciuştea.
Cu toate acestea, Dorin Ciuştea, care este şi vicepreşedinte în Consiliul Judeţean, susţine că va vota alături de PSD proiectele importante pentru judeţ. Ciuştea consideră că atitudinea preşedintelui Consiliului Judeţean Constantin Conţac, din ultima perioadă, dăunează intereselor judeţului. El este nemulţumit că preşedintele a început să ia decizii de unul singur, fără a se mai consulta cu nici unul din vicepreşedinţi sau cu secretarul judeţului. „Atâta timp cât există şi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean şi secretar al judeţului cred că în cel puţin trei domenii de activitatea ar trebui să se ia hotărârile în colectiv. Şi acest lucru nu pentru că preşedinţii ar fi puşi pe fapte rele ci pentru a-i feri de anumite tentaţii”, declară vicepreşedintele CJ Botoşani.
Din punctul său de vedere în ceea ce priveşte achiziţiile publice, execuţia bugetului şi patrimoniul lucrurile ar trebui discutate în executiv. Acesta nu crede că totul trebuie lăsat la latitudinea unui singur om. Ciuştea îi reproşează preşedintelui faptul că nu a dat bani la spitale. „Ne vom da votul când vom fi consultaţi. Am votat doi ani şi jumătate alături de el şi am colaborat dar în ultima perioadă preşedintele a luat-o pe cont propriu. Nu trebuie însă confundată o instituţie publică cu activitatea unei societăţi comerciale”, concluzionează Dorin Ciuştea.
Acesta susţine că nu ar fi fost nici o problemă dacă preşedintele lua totul asupra sa şi lucrurile ar fi mers bine. În opinia sa lucrurile merg din ce în ce mai prost, iar Constantin Conţac vine cu idei aberante. „Nu putem merge la infinit cu capul plecat şi să spunem că mergem ca o maşină de vot care votează după cum zâmbeşte sau este trist stăpânul”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Dihonie sindicală ce va fi tranşată de CNSAS
Liderii SIP amestecă Executivul cu Legislativul
Ziua Mondială fără tutun, marcată şi la Botoşani
Ultima zi de depunere a proiectelor de mediu
Centre de testare pentru absenţii de la tezele cu subiect unic
Plecat de acasă, după o ceartă cu soţia
Dosar penal pentru beţie la volan
Comentariu la comentarii (CVIX)
(Ioan Rotundu)
Tabără de creaţie în cadrul manifestărilor „Dorohoi 600”
Sesizare penală pentru o societate bucureşteană cu administrator botoşănean
Prefectul doreşte eficientizarea Serviciului de Permise Auto şi Înmatriculări
Firma Victor Construct a pierdut licitaţia
Rezultate ale Careului de aşi abundă în constatări, dar sunt lipsite de eficienţă
Amenzi mai mari pentru descurajarea piraţilor auto
Guraliuc are alergie la terasele zgomotoase
Ciulama de găină
Badea Gheorghe cel isteţ
Horoscop
Citate şi cugetări din Spania
Se caută colaboratori pentru o afacere tentantă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă