Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ultima oră
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24570
De la 07 Ianuarie 2003
118411113

Şicane politice la final de mandat şi începutul celuilalt

  • 30 May 2008, 23:00

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur este dezamăgit de tertipurile ce i se aduc acum pe final de mandat. Şicane ce fac rău implicit şi locuitorilor din Botoşani. Una din acestea este şi amenda administrată cu multă uşurinţă de şeful Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Botoşani, Mihai Ţurcanu, fratele secretarului general, Florin Ţurcanu de la PNL. Primăria Botoşani fiind amendată cu 500 milioane de lei vechi chipurile pentru că nu a remediat terenurile de joacă în termenul de 14 zile acordat de inspectori.
„Timp de 10 ani de zile, OJPC nu a primit nici o reclamaţie care să vizeze terenurile de joacă din Botoşani. Întâmplător sau nu, în ultimele două săptămâni s-au primit două astfel de sesizări. Din exces de zel au trecut la verificare. Au luat atitudine din momentul în care s-a schimbat politic conducerea Oficiului, de când a venit acolo un individ, Mihai Ţurcanu” a declarat Cătălin Flutur, specificând că numele de Ţurcanu spune multe în momentul de faţă în judeţ.
Primarul atrage atenţia că cele două personaje şi acoliţii lor umblă cu presiuni prin judeţ şi cred că le va merge şi cu Primăria Botoşani la fel. „Nu cred că un individ care până mai ieri făcea injecţii la vaci poate şi ştie acum să conducă un oficiu guvernamental. Ei recunosc că s-au făcut reparaţiile acolo, dar nu tocmai cum trebuie. Mai mult ca sigur vom contesta amenda. Ceea ce trebuie să ştie botoşănenii e că amenda trebuie plătită tot din banii lor, iar cu banii aceştia am putea să mai achiziţionăm 8 terenuri de joacă. Nu m-ar mira faptul ca după ce am face reparaţiile să îi văd pe fraţii Ţurcanu de mână, noaptea, cu nişte răngi să mai scoată o scândură de-acolo şi a doua zi să constate că nu e”, a mai adăugat primarul Flutur, specificând că în avertismentul trimis Primăriei a fost invocată OUG 21, pentru ca în cele din urmă amenda să fie administrată în baza altei legi.

Şicană, şicană, dar fapta rămâne
O altă şicană a venit din partea E.ON Gaz care dintr-o dată, fără niciun preaviz a luat contoarele locuitorilor de la ANL Bucovina şi Cişmea. Şi asta cu trei zile înainte de un important eveniment, cu ţintă precisă, pentru că mulţi oameni percep, de regulă, atunci când se întâmplă ceva rău, că de vină e numai primarul.
„S-a trecut direct la soluţia extremă. Nu au ridicat contoarele doar de la blocurile rău platnice, şi sunt destule în Botoşani, nu doar la ANL, unde cetăţenii poate chiar nu au avut bani să-şi plătească gazul. Nu s-a trecut la eşalonări de datorii, ci s-au ridicat contoarele de-a valma şi de la blocurile rău platnice şi bune platnice”, a declarat primarul Flutur, specificând că cetăţeanul de rând crede că Primăria e de vină şi nu E-ON.
Primarul a discutat cu reprezentanţii E.ON de la Suceava, cei de la Asociaţie au adunat ceva bani şi s-a luat în calcul o eşalonare a datoriilor. „Ni s-a promis că vor pune contoarele înapoi. Dar fapta rămâne. Am văzut o persoană de la ANL care blagoslovea primarul că i-a fost luat contorul”, a mai adăugat Cătălin Flutur. (Eliza Sofian)


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Comentariul comentariilor (XXVI)
(Ioan Rotundu)
Oprişanu continuă răfuiala cu Huţuleac
Lui Epuraş îi place să fie director la… APIA
Îi amendează pe comercianţi, deşi n-au vină
Deşi mică, subvenţia la hectar este dijmuită pe diferite motive
Fără vot în spital
Şi-a luat mâna de pe imobilele construite în zonele de risc
Flutur afirmă că şi-a făcut datoria faţă de oraş
Terapie prin artă
BEJ nu dă voie primarilor să afişeze listele permanente
România, Republica Moldova şi românii din Rusia
Pregătesc terenul pentru întâlnirea Voronin – Medvedev şi planul „Kozac ll”
Program Tele'M Botoşani
Horoscop
Greşeala călugărului novice
O altă soluţie de mărire a penisului
Buletin marcat cu ştampilă din 2004
Mai puţin conştiincioşi la vot ca acum 4 ani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă