Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Editorial
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13514
De la 07 Ianuarie 2003
120837980

Botoşani: Primarul Portariuc şi-a făcut lecţiile pentru Crăciun şi Revelion

  • 3 December 2013, 23:00

Botoşani: Primarul Portariuc şi-a făcut lecţiile pentru Crăciun şi Revelion Pentru Ziua Naţională a României, implicarea preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani Florin Ţurcanu în organizarea festivităţilor la nivelul municipiului l-a pus în umbră pe primarul Ovidiu Portariuc.
Ţurcanu a organizat de Ziua Naţională o suită de festivităţi care-l recomandă a fi mai bun de primar al Botoşanilor decât de preşedinte de judeţ. Cert este că în urma festivităţilor din 1 Decembrie, preşedintele Ţurcanu a acumulat un important capital electoral, botoşănenii apreciindu-i implicarea şi mai ales priceperea în organizarea unui astfel de eveniment . Desigur, primarului Ovidiu Portariuc nu i-a convenit defel această suflecare de mâneci din partea lui Ţurcanu dar n-a avut încotro şi a trebuit să accepte o înfrângere pe teren propriu. Se pare că tocmai această înfrângere suferită la el acasă l-a mobilizat pe primarul Portariuc care şi-a pus mintea la contribuţie.
Portariuc a anunţat deja că pregăteşte botoşănenilor o suită întreagă de festivităţi specifice lunii decembrie, festivităţi care vor culmina cu un Revelion in stradă. Botoşănenii deja sunt invitaţi să-şi petreacă Revelionul în Piaţa Revoluţiei, fiind pregătit şi un foc de artificii. Şi preşedintele Ţurcanu anunţase că va organiza un Revelion pe cinste şi tot în stradă. Numai că, Piaţa Revoluţiei fiind deja ocupată de primar, Ţurcanu va avea o mare problemă cu alegerea locaţiei.
Dacă cei doi aleşi ai botoşănenilor nu vor cădea la înţelegerea de organiza un revelion comun, pentru prima dată în perioada postdecembristă, la Botoşani, se vor organiza două revelioane. Poate că o astfel de bătălie politică n-ar strica. Ne-am da şi noi seama cine este preferatul şi cine este oaia rătăcită prin politica botoşăneană.
Prin vocea viceprimarului Cosmin Andrei, primarul a anunţat că în noaptea de Revelion vor concerta DJ Rynno & Sylvia, DJ Project, DJ Sava şi Raluka şi Ţăndărică. Este rândul preşedintelui Ţurcanu să vedem cu ce invitaţi se laudă.
Adrian Marcu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Bancul zilei: Aşteptările Alinuţei
Gastronomie: Paella cu carne de pui şi porc
DJTS – Comunicat de presă
Cumpărături şi spectacol în mall de Noaptea reducerilor
Muzeul judeţean Botoşani – Comunicat de presă
Nira le-a dat de urmă contrabandiştilor de la Bădiuţi
Armatele române de pe cele două maluri ale Prutului continuă procesul de integrare
două acorduri militare importante au fost semnate la Bucureşti
Jandarmeria, noua Securitate a guvernului Ponta?!
Am primit bastoane peste cap si gât, de mi-a dat sângele pe nas.” Bătrâne cu icoane în mână, călcate în picioare de jandarmi!
Cerem permise de conducere "separat" pentru şoferii profesionişti şi amatori
Cine este Ignacio Garcia Bercero, seful negociatorilor UE pentru cel mai mare acord regional de comerţ liber din istorie
Dezbaterile pe bugetul 2014 au o ţintă falsă. ABC-ul construcţiei unui buget
Aveţi vreun protest legat de cămăşi? Noi le purtam. Dumneavoastră, nu
Ministrul Radu Stroe l-a schimbat din funcţie pe şeful Direcţiei Generale Anticorupţie
Codrut Sereş a fost condamnat la şase ani de închisoare, pentru trădare
Zsolt Nagy - cinci ani de închisoare
Schimbarea lui Cosmin Andrei, o măsură necesară
Ioan Rotundu
Organizaţia Salvaţi copiii şi Uvertura Mall
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă