Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
901
De la 07 Ianuarie 2003
123652887

Botoşani: ,, Amar” de directori angajați la Primăria Botoșani

  • 3 February 2015, 23:00

La nivelul aparatului de specialitate al primarului vor fi înfiinţate 22 de posturi de execuţie şi patru posturi de directori, după ce proiectul de hotărâre propus de primar a trecut, marți în cadrul ședinței de Consiliu Local în forma iniţială, ,, ajutat” de doi liberali.
Până să treacă la vot, aleșii locali au pornit o mică dispută verbală pe tema modificării organigramei din aparatul de specialitate al primarului și înființarea a patru noi posturi de directori la direcția edilitare, dezvoltare, urbanism. Unii au susținut că se încarcă organigrama cu posturi de directori tributari PSD-ului. Alții au apreciat ca pozitivă inițiativa legislativă, iar primarul Portariuc s-a plâns că aleșii locali au pus gând rău mandatului său, compromițându-i toate planurile.
,,Eu propun ca din toate acele posturi propuse să admitem înființarea unui post la oficiul juridic, un post la edilitare, un post la registrul agricol, un post la audit și un post la serviciul voluntar pentru situații de urgență. Și un post de asistent medical la Grădinița nr. 20 care este absolut necesar”, a intervenit consilierul Cătălin Alexa (foto). Cu 11 voturi ,,pentru”, 9 împotrivă și cu abținerea lui Radu Lebădă, proiectul a prins undă verde.
,,Vreţi să ne dezvoltăm, să atragem proiecte, să gestionăm mai bine şi eficient tot ceea ce înseamnă patrimoniu, investiţii sau o vom face la fel ca până acum şi am atras atenţia asupra multiplelor greşeli apărute inclusiv în documentaţiile de la anumite proiecte şi am fost nevoiţi să le facem. Au fost erori umane făcute din cauza volumului extrem de mare de lucru şi cred că e mai eficient să suplimentăm cu resursă umană şi să nu intervenim ulterior să ne coste mult mai multe aceste lucruri. M-aţi lăsat fără bani în decembrie, nu-mi daţi nici oameni cu care să lucrez şi vreţi şi performanţă”, a fost punctul de vedere al primarului Ovidiu Portariuc. (Liana Anuței)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Bancul zilei: Borocul în viaţă
Reţeta zilei: Pui cu nlămâie
Ghiorghiță îl plânge pe Flutur
SUA ar trebui sa subventioneze exportul de armament ofesiv avansat catre Romania si alte state NATO est-europene
pentru a se apara de Rusia
DNA cere aviz pentru arestarea si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla
Augustin Zegrean: Nu avem ce sa facem in cazul Toni Grebla
Prima reactie a lui Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI Prima
Loteria fiscala NU va duce la reducerea evaziunii fiscale pe termen lung
Consiliul pentru Combaterea Discriminarii a respins plangerea facuta de Adrian Nastase
impotriva jurnalistului Gandul Attila Biro
ANI ameninta cu sesizari penale pe deputatii-juristi
ICCJ: Gala Bute va fi judecata de catre Tribunalul Bucuresti
Ars de viu de Statul islamic
Referatul procurorilor in dosarul Gala Bute
Rudel Obraja a luat credit de la BRD "ca urmare a influentei exercitate de catre Elena Udrea" / Udrea mergea cu Obreja la intalnire cu functionarii Ministerului, care se opuneau insa finantarii galei de box
Pericol de incendiu înlăturat de pompieri
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog