Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11124
De la 07 Ianuarie 2003
120806397

Botoşani: Interlopul Rotaru vrea demisia prefectului

  • penalistul deputat Ţurcanu vrea să-l demită
  • 3 July 2014, 23:00

După ce Guvernul Ungureanu a fost inlăturat de voturile parlamentarilor, socual-democratul Răzvan Rotaru a cerut public demisia prefectului Cristian Roman.
PSD-istul are un dinte şi impotriva viceprimarului Florin Ghiorghiţă cu care a impărţit citeva declaraţii răutăcioase in urmă cu ceva timp.
Prefectul Roman trebui să demisioneze. El este reprezentantul Guvernului in teritoriu şi trebuie să plece acum cind Guvernul său a picat in Parlament. A lăsat primăriile USL fără bani, a blocat bugetul judeţului şi trebuie să plece, a declarat Răzvan Rotaru.
Şi şeful liberalilor botoşăneni, Florin Ţurcanu, işi freacă miinile de bucurie. Acesta il roagă pe Cristian Roman să nu-şi dea demisia, ci să-i lase plăcerea de a-l schimba.
Precizăm că Răzvan Rotaru este un personaj controversat şi perceput ca fost interlop prin anumite ţări din Europa. Deputatul Ţurcanu, cu dosar penal pe rol la Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru infracţiunea de fals se bucură considerind că va scăpa nepedepsit şi va putea ajunge preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani pentru a-şi achita imensele datorii. .
Ambii insă vor capul prefectului Roman ca să-şi poată rezolva problemele lor şi nu ale comunităţii. (Lavinia Preda)
Aprilie 2012

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Ameninţările lui Comariţa
Tupeu de funcţionar public
Bancul zilei: Discriminarea Mercedesei
Horoscopul zilei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă