Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7215
De la 07 Ianuarie 2003
114971843

Botoşani/Suharău: Primarul Chelaru ştie cum să facă dispărut un accident auto

  • 3 May 2015, 23:00

În noaptea de œ mai, în jurul orei 24.00 Iulian Ţirică, beizadeaua secretarei primăriei Suharău, Lucia Ţirică, a comis un accident aut. Vitezomanul, aflat pe uliţa satului ce duce spre Oroftiana, în zona numită Suharău Cot a pierdut controlul volanului şi a distrus parapeţii de pe marginea drumului, oprindu-se într-un cap de podeţ aflat în faţa locuinţei lui Dinu Odihnă.
Imediat la faţa locului s-a prezentat primarul Marcel Chelaru şi în decurs de aproximativ o oră a ridicat maşina lovită şi a şters urmele accidentului. Chiar şi cu ajustările făcute, urmele accidentului se pot vedea şi astăzi.
Interesant este că agentul şef de poliţie, un anume Aungurencei (foto 1), bun amic cu primarul, n-a raportat accidentul şi nici n-a considerat să se deplaseze la faţa locului. Dealtfel poliţistul Aungurencei, în cârdăşie cu primarul Chelaru, a mai ascuns un accident auto despre care noi am scris cu ceva timp în urmă.
În ziua de 9 septembrie 2014, inginerul Gheorghe Pintilei, de la Oficiul funciar al Primăriei Suharău, s-a deplasat cu Loganul personal în satul Plevna, unde era hram cu ocazia sărbătorii de Sf. Maria. Aici a băut pe la mai multe familii până a ajuns să nu se mai poată ţine pe picioare. Cu toate acestea, Pintilei s-a urcat la volanul Loganului iar în drum spre Suharău, într-ű curbă, s-a dat cu maşina peste cap. Maşina s-a făcut zob iar Pintilei a fost scos de oameni prin parbrizul din spate. Imediat a fost dus la spital unde s-a constatat că avea mai multe fracturi şi a fost pus în ghipsul pe care l-a purtat vreme de două luni de zile. poza
Primarul Chelaru (foto 2) s-a prezentat imediat la faţa locului, a ridicat maşina şi a dosit-o la un anume Baltaru. Apoi a vândut-o, chipurile ca piese de schimb, Primăriei Cordăreni, în speranţa că i se va pierde urma. Totuşi cineva din comună a depus un denunţ la Poliţia Rutieră Botoşani şi a arătat toată tărăşenia, numai că un înger păzitor a primarilor PSD din Poliţia Rutieră a pus dosarul la dospit.
Însuşi primarul Marcel Chelaru a fost implicat într-o infracţiune la regulile de circulaţie. Într-una din zilele săptămânii premergătoare Săptămânii Mari a Paştilor primarul, aflat la volanul maşinii primăriei pe o stradă din Botoşani, a fost oprit de un poliţist rutier căruia i s-a părut ciudat modul în care era condus autoturismul. Poliţistul a rămas stupefiat când a constatat că primarul era beat criţă. I s-a ridicat carnetul pentru o perioadă de trei luni.
Ştiu din surse de la Poliţie că există o indicaţie a ministrului Internelor, generalul Gabriel Oprea, ca agenţii de poliţie să fie atenţi cu oamenii PSD-ului şi ca să manifeste mai puţină fermitate faţă de aceştia este chiar recomandată.
Se pare că poliţiştii respectă cu sfinţenie ordinul cu caracter de indicaţie dat de generalul Oprea iar oamenii PSD-ului, care probabil ştiu că poliţiştii trebuie săp fie mai blânzi cu ei, îşi fac de cap. Cel puţin baronul PSD de Suharău este mai mult decât protejat de poliţişti, de vreme ce poliţistul din comună îi este amic de pahar, amiciţie la care, din când în când participă şi un judecător de la Judecătoria Darabani. Dar despre acest subiect vom scrie în curând.
Adrian Marcu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Manifestări dedicate comemorării morţii lui George Enescu
Căruța cu fund dublu – metodă inedită de contrabandă
Caricatura zilei: Ponta în ţările arabe
Bancul zilei: Când blonda devine vrunetă
Reţeta zilei: Tocăniţă de ceapă
Horoscopul zilei
Botoşani: Baronul de Văculeşti n-are frică de DNA
Rata denuntarii actelor de coruptie a crescut de 70 de ori in Republica Moldova
Proiect de lege: Hipermarketurile sa acorde spatii pentru produsele alimentare traditionale
Tara in care muncesc 2.000 de romani, iar salariul mediu e de 10.000 USD/luna
Cat castiga Ciprian, care lucreaza ca bucatar
Cutremurul din Nepal: Un supravietuitor in varsta de 101 ani, gasit printre daramaturi
Ambasada SUA: Libertatea presei este sub asediu
Traian Basescu: Dupa ce ascunde ca incompetenta si coruptia actualului guvern vor face ca Romania sa piarda cel putin 7 mld euro la sfirsitul acestui an
plagiatorul mincinos ne povesteste cit de bine va folosi banii din noul exercitiu financiar al UE
Manifestatie de amploare la Chisinau
NATO are din nou legatura directa cu Armata Rusiei
Victor Ponta, despre Gheorghe Nichita
Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv
Un reporter pseudopamfletar,
Despre Botoşani n-are habar
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă