Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Important
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16156
De la 07 Ianuarie 2003
112993591

Stupizenie de răspândac PSD în ziua alegerilor

  • Ioan Rotundu
  • 10 November 2019, 16:30

În Botoşani, locuiesc la o distanţă aproximativ egală de Şcoala nr. 11 şi 14, o distanţă de circa 160 metri. Dacă la Şcoala nr. 14 este situată secţia la care votez de zeci de ani, ca să ajung în zona centrală a oraşului musai trebuie să trec pe lângă Şcoala nr. 11.
Astăzi, zi de vot, de dimineaţă m-am dus la piaţă, aşa că am trecut pe lângă şcoala în a cărei curte aşteptau mai mulţi botoşănenei să voteze. Ca să ies în Calea Naţională, trec pe o alee paralelă cu gardul şcolii, numită Aleea Şcolii. La capătul ei sunt deoparte şi de alta două chioşcuri. Unul de legume şi frunte, celălalt de dulciuri. Ei, bine, pitit între aceste două chioşcuri sta un răspândac PSD care ciripea celor ce mergeau la vot că nu voteze cu Klaus Iohannis pentru că acesta vrea să-şi aducă pe saşii lui din Germania şi să-i instaleze în România.
Pe mine, cunoscându-mă m-a abordat strategic. Mai întâi m-a felicitat pentru emisiunile tv ce le realizez, după care m-a întrebat de ce nu mai prezint emisiunea Presa-n gura lu’ Rotundu. I-am explicat că potrivit reglementărilor CNA, pe timpul campaniei electorale astfel de emisiuni de comentarii şi critică la adresa partidelor se suspendă.
Apoi m-a întrebat dacă am votat. Răspunsul fiind negativ, a început să-mi explice să nu votez cumva cu Klaus Iohannis pentru că el vrea să-i aducă pe saşii din Germania în România. M-am uitat la el mirat.
Ştiind că este profesor pensionar, l-am întrebat ce disciplină a predat în şcoală. Mi-a spus că a predat istoria. I-am replicat că o stupizenie mai mare ca asta nu putea găsi decât un membru PSD, un răspândac care primeşte mesajul de la şefii de partid şi-l transmite mai departe fără să-l treacă prin filtrul propriei minţi.
- Bine, domn’ profesor, ce neamţ ar lăsa bogăţia traiului din Germania pentru a veni la sărăcia din România? Dacă este aşa de bine în România, de ce tineretul nostru pleacă în Germania?
N-a avut un răspuns argumentat, aşa că l-am părăsit fără a mai scoate vreo vorbă. După ce am trecut de chioşcul de legume şi am întors capul, deja domn’ profesor discuta cu altă persoană. M-am întrebat atunci câţi dintre cei cu care a stat de vorbă au realizat că omul aiurea grav de tot. Cruda realitate este că, într-adevăr, la viaţa lui a fost profesor. Nu ştiu dacă şi de istorie! Cei ca el au otrăvit societatea cu mesaje false şi continuă s-o facă. Nu pentru prea mult timp!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Corupţia din Poliţia Ştefăneşti ocrotită de la nivelul IJP Botoşani
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 4. - 10.11.2019
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Sfântul politicienilor
Studiu de fezabilitate pentru „Autostrada Nordului” Satu Mare - Suceava,
deși proiectul nu este inclus în Masterplanul de Transport
Nu, este doar teama de consecinţele faptelor comise
Ioan Rotundu
În ce context a fost propus Şerbănoiu ca prefect de Botoşani
Ioan Rorundu
Primăria Mihai Eminescu – Comunicat de presă
Cum deputatul PSD Costel Lupaşcu se laudă cu realiozări pentru care nu are niciun merit
Posibile tentative de jefuire a bugetului Primăriei Botoşani
Solicitări de donaţii şi sponsorizări în scop cultural
Mesaj de condoleanţe
Alegeri prezidenţiale fără miză şi cu multe situaţii ridicole
Ce-i reproşez şi ce îmi doresc de la preşedintelui Klaus Iohannis
Ioan Rotundu
imele rezultate, Auckland, Noua Zeelandă
- Barna - 47,6%, Iohannis - 27,2% (191 votanți)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă