Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14327
De la 07 Ianuarie 2003
120838793

Botoşani: Nora „Eroului Socialist” Bârliga s-a dat la Ponta şi Antonescu

  • ea i-a cerut lui Ponta să-i pună soţul primar
  • 3 October 2011, 23:00

Medicul Rodica Bârliga din comuna Roma a stricat bucuria USL-iştilor la finalul întâlnirii de duminică, la care au participat şi liderii de la Bucureşti, Victor Ponta şi Crin Antonescu. La adăpostul conceptului democraţiei, femeia a cerut microfonul şi pus pe tava liderilor de la Centru problemele din interiorul organizaţiei locale a PNL Roma.
Medicul l-a încriminat pe actualul primar care face politica PDL, deşi este liberal cu acte în regulă. Preşedintele Florin Ţurcanu a încercat să o potolească, să o determine să nu spele rufele în public, dar a fost de neoprit
. ,i>„Vreau să ne ajutaţi să soluţionăm o problemă foarte simplă. Atât timp cât un candidat PNL primar nu v-a susţinut în alegerile prezidenţiale şi a împânzit în comună bannere pe care a scris:
Şi eu susţin Traian Băsescu şi mai pe urmă, în turul doi, împreună cu consilierii PNL, am obţinut unul dintre cele mai frumoase scoruri pentru Uniunea Social Liberală în care ne aflăm astăzi, iar primarul liberal a stat acasă şi nu a mai ieşit din casă, acum ne zâmbeşte între dumneavoastră şi domnul Ţurcanu pe pozele împânzite în comună şi spune că este la dispoziţia noastră. Oare cum credeţi că putem susţine noi un astfel de candidat când nu funcţionează USL?”
, a declarat Rodica Bârliga.
Aceasta a dezvăluit în timpul discuţiei că este soţia unui PSD-ist care vrea cu orice preţ să ajungă primar. Preşedintele Victor Ponta a încercat să îi dea un răspuns, dar a fost apostrofat.
„Eu încerc să vă ajut, nu săriţi la mine. Nici Victor Ponta şi nici Crin Antonescu n-o să poată să desemneze candidaţii la cele 3.300 de comune din ţară.
Eu cred un singur lucru că aceşti doi oameni şi cu conducerile celor două partide, aveţi de la domnul Antonescu şi de la mine o sarcină foarte clară: să vă căutaţi în fiecare comună candidatul cel mai dorit de oameni, nu dorit de dvs. sau de mine”
, a încercat să tempereze lucrurile Victor Ponta.
După plecarea celor din sală preşedintele de la Bucureşti a PSD a rămas cu femeia să încerce să o facă să priceapă hăţişurile unor înţelegeri greoaie şi bazate pe avantaje exclusiv materiale. (Lavinia
Precizăm că Rodica Bârliga este nora fostului preşedinte de CAP Roma, Mihai Bârliga, declarat de Ceauşescu b”Erou al Muncii Socialiste” şi vcare a deţinut două mandate de deputat în fostul MAN.
Medicul Rodica Bârliga este cunoscută în comuna Roma ca având mari probleme de ordin psihic şi ea nu este la prima ieşire publică de acest gen. Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Speranţele deşarte ale secretarei
Aluat pentru bucate
Două zile fără apă caldă
Este nevoie de o "bazooka" de 2.000 miliarde euro pentru combaterea crizei datoriilor din zona euro
Rezervele valutare ale BNR au crescut în septembrie cu 1,07 miliarde euro, la 33,62 miliarde euro
Din 8 octombrie va ploua în toată ţara
Avocata Paula Iacob a colaborat cu Securitatea
şi-a turnat inclusiv rudele
Tudor Ciuhodaru si Mihail Boldea, oficial deputaţi independenţi afiliaţi la UNPR
trei primari (PNG, PSD si PNL) trec la UNPR
Ţiganii cerşetori scot Botoşanii în lume
Ioan Rotundu
Ecaterina Andronescu se leapădă de iniţiativa legislativă
Visul de aur s-a spulberat
Ioan Rotundu
Oamenii preşedintelui: Marcu şi Dolineaschi
Şi vicele Aroşoaie doreşte desfiinţarea Spitalului judeţean
Candidatura Florin Ţurcanu, rezultatul unei negocieri la Bucureşti
Botoşanii se confruntă cu o acută criză de sânge
Medicii cardiologi botoşăneni nsunt ademeniţi în Norvegia
Şcolile pot face angajări pe postu8rile vacantate
Şef nou la SJA Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă