Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
26702
De la 07 Ianuarie 2003
118413245

Botoşani: Nechifor acuză PSD că a comandat un control la Staţiunea de Popăuţi

  • 3 October 2014, 23:00

Sătul să tot dea cu subsemnatul la organele de control, Ionică Nechifor, directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi este foc și pară pe unii membri PSD. După târgul Agro-Zoo desfășurat săptămâna trecută, unde toată lumea politică din Botoșani și-a încărcat bateriile, Ionică Nechifor s-a trezit cu alt control pe cap. Directorul staţiunii susţine că de fapt este vorba despre o răzbunare a unor reprezentanţi PSD care nu au fost invitaţi la târg pentru a-şi face campanie electorală.
„S-a comandat un control la Staţiunea de Cercetare Popăuţi. Din punctul meu de vedere, este o comandă a PSD chiar dacă acolo este o petiţie formulată de aşa-zişi revoltaţi care nici măcar nu ştiu ce au semnat. Din sursele mele, este o comandă a PSD. Inclusiv doamna Federovici a afirmat că au fost câteva persoane la dumneaei şi le-a îndrumat să facă petiţie. Dorinţa lor este de a schimba directorul. Faptul că nu au fost invitaţi la Târgul Agro-Zoo, pentru că am ţinut ca acest eveniment să fie unul apolitic, i-a deranjat pe cei de la PSD”, a spus Ionică Nechifor.
Acesta a mai precizat că acuzele care i se aduc, au făcut obiectul şi unor cercetări penale dar nu s-au confirmat. Rostul controalelor la Staţiunii de Cercetare Popăuţi este să schimbe directorul.
,,Nu o să aibă satisfacţia asta. Îi mai asigur că tot ceea ce fac este transparent. Am stopat furturile, am stopat tot ce era indisciplină şi acum Staţiunea de Cercetare Popăuţi se descurcă fără banii promişi de la guvern. Le recomand pesediştilor să aducă bani la staţiune dacă vor să facă ceva bun. După câte controale am avut în ultima perioadă, să mai vină o echipă de opt-nouă oameni nu face altceva decât să bulverseze activitatea staţiunii”, a precizat directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi. Pentru noi nu mai este ciudat faptul că în manevra politică a PSD-ului apare implicat numele senatoarei Doina Federovici. Aşa cum s-a mai scris prin presa locală, în momentul de faţă, în PSD Botoşani ploile sunt legate şi dezlegate de cele două impostoare politice: seatoarea Doina federovici şi deputata Tamara Ciofu. Codul penal sancţionează traficul de influenţă şi încadrează infracţiunea în categoria celor de corupţie. Nu ne-am mira dacă într-o dimineaţă procurorii DNA îşi vor începe ziua de lucru aruncând o privire prin calculatoarele şi hârtiile din sediul PSD Botoşani. Sursele noastre spun că nu vor pleca cu mâna goală.
Adrian Marcu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscopul zilei
Bancul zilei: Condoleanţe prieteneşti
In premiera, Rusia are mai multe focoase nucleare instalate pe rachete balistice decat SUA
Reuters: Firmele chineze au pus ochii pe activele Enel din Romania si Slovacia
SUA au o pozitie publica deja extrem de critica fata de Ungaria
Copiii ar putea semana cu un fost partener sexual al mamei
Traian Basescu: Am aprobat inceperea urmaririi penale pentru fostii ministri
Traian Basescu: Victoria Nuland a vorbit si despre Romania
A venit taur şi s-a întors bou cu ţâţe
Ioan Rotundu
Flutur prezintă dovezi cu privire la fraudarea alegerilor de către PSD
Botoşani: Recomandările lui Achiței către „viţelul” Ţâbuleac din PMP
Rafinaria Lukoil Ploiesti si-a intrerupt activitatea
Incendiu cu victima la Mitoc
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă