Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11365
De la 07 Ianuarie 2003
123788955

Cu un ochi la robinet şi cu unul la fântână

  • 3 September 2010, 23:00

După ce preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Mihai Ţâbuleac, a detensionat situaţia creată săptămâna trecută prin sistarea energiei electrice la staţiile de lucru ale operatorului de apă, directorul SC Apa Grup SA s-a deplasat, ieri, la Iaşi pentru a negocia stingerea conflictului financiar. După întâlnire, s-a concluzionat că discuţiile au fost în termeni cât se poate de deschişi, reprezentanţii E.ON admiţând în cele din urmănd că operatorul de apă botoşănean este un client de bună credinţă.
Şi chiar dacă singura sumă ajunsă în aceste zile în conturile E.ON MOLDOVA FURNIZARE a fost cea de 350.000 de lei, plătită către operatorul de apă de primăria Dorohoi, botoşănenii au primit asigurări că nu se va mai trece la sistarea energiei electrice în viitorul apropiat.
„Plăţile efective făcute de noi sunt doar cele provenind de la Dorohoi. A cântărit, însă, mai mult, cuvântul dat de preşedintele Consiliului Judeţean potrivit căruia dezechilbrul financiar al plăţilor se va rezolva în curând. Se vor găsi soluţii, o parte dintre acestea capătă, deja, contur”, a declarat Maricel Georgescu (foto), directorul general al SC Apa Grup SA după deplasarea la Iaşi.
Conflictul financiar dintre E:ON şi SC Apa Grup a fost declanşat săptămâna trecută prin ridicarea licenţei de producere a energiei electrice a societăţii Termica. Aceasta avea semnate două contracte de cesiune de creanşe prin care se obliga să livreze energie în contul datoriei către Apa Grup. Nemaiputând livra, a obligat E.ON MOLDOVA să se îndrepte împotriva operatorului de apă. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Bani pentru podul de pe râul Buhai, la ieşirea din Dorohoi
De ce ţine Ţâbuleac cu Guvernulk Boc?”
se întreabă retoric şeful liberalilor botoşăneni
Femeie atacată în scara blocului
Profesorii sunt puşi să facă şi munca oamenilor de serviciu
Asistenţii medicali sunt tot mai mut ademeniţi în străinătate
Din nou se pune problema schimbării manualelor şcolare
Directorii de şcoli aşteaptă sprijinul IŞJ
Bancul zilei: Bătrâneţe
Beleca – stafia portocalie din DSP
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog