Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9575
De la 07 Ianuarie 2003
120644204

Editorial

Onoare? Aş, doar impostură şi insolenţă!

  • Ioan Rotundu
  • 3 September 2017, 23:00

Senatorul nevastă de şofer, social-democrata Doina Federovici, a ouat un comunicat către presa locală prin care s-a împopoţonat cu faptul că vineri, în Senatul României, a fost aleasă din nou chestor. Faptul că a fost realeasă este dovada slugărniciei sale faţă de liderul PSD Liviu Dragnea, faţă de ceilalţi colegi din Senat şi nicidecum un merit pentru activitatea sa desfăşurată în slujba poporului.
Doina Federovici, ca senator, n-a avut nicio reacţie publică faţă de abuzurile colegilor săi din PSD în încercarea de modificare a legilor justiţiei, n-a condamnat niciodată public actele de corupţie ale colegilor săi de partid descoperite de procurorii DNA, nu s-a delimitat de anunţul premierului Mihai Tudose de a introduce noi impozite şi taxe şi de a naţionaliza Pilonul 2 de pensii, n-a luat atitudine în Senat şi la Guvern pentru a cere cu fermitate la aprobarea bugetului alocare de fonduri pentru dezvoltarea judeţul Botoşani etc.
Realegerea sa ca chestor înseamnă bani mai mulţi pentru poşeta sa nu niciun avantaj pentru judeţul care a votat-o să ajungă unde, dacă s-ar fi selectat candidaţii după criterii profesionale şi morale, n-ar fi ajuns niciodată. Doina Federovici nu numai că n-a ajutat cu nimic judeţul dar l-a boicotat pe primarul Cătălin Flutur, prin consilierii locali ai PSD, să nu poată da în folosinţă Parcul de agrement Cornişa. Teatrul „Mihai Eminescu” stă şi acum mărturie incompetenţei fostului primar PSD Ovidiu Portariuc.
Federovici n-a considerat că ar fi de datoria sa, a partidului său, să ceară ministrului Dezvoltării, turco-tătara Shaideh, să aloce bani pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare. Dimpotrivă, a pus piedici!
În schimb, aceeaşi nevastă de şofer ajunsă senator s-a luat de mână cu colegul său de Senat Lucian Trufin şi l-au purtat prin judeţ pe ministrul Agriculturii Petre Daia, cel deştept ca oaia, fără ca în urma sa să ne fi ales cu ceva avantaje pentru fermierii locali.
Deşi solicitată să intervină la ministrul Agriculturii şi conducerea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice Bucureşti pentru a salva de la distrugere Staţiunea Popăuţi, nevasta de şofer şi-a închis telefonul şi n-a mai răspuns apelurilor disperate ale cercetătorului ştiinţific Gheorghe Hrincă.
Şi-a închis telefonul pentru că în devalizarea patrimoniului Staţiunii un rol de prim rang îl joacă şi ministrul Daia, ajuns om de casă al impostorului-plagiator Ionică Nechifor, cel care demolează ce-a mai rămas din munca de cercetare a peste o sută de ani.
Să ne arate Doina Federovici o singură problemă a judeţului care a fost rezolvată la intervenţia sa. În primăvară l-a adus la Botoşani pe ministrul Transporturilor, Marius Cuc, care s-a lăudat că va asfalta „drumul ruşinii”, în prezent încă drum naţional de pământ. Comunicate peste comunicate a emis Federovici pentru a se lăuda cu această promisiune a ministrului.
Cucuri, aşa cum am scris la acea vreme! Drumul este şi acum tot de pământ iar sătenii din Liveni s-au mai pricopsit şi cu valuri de praf pe care la prima adiere de avânt se ridică de pe drumul pietruit şi le pătrunde în casă, în mâncare. Iar ca totul să fie în stilul social-democraţilor, primarul de Manoleasa, Cristian Aroşculesei, i-a lăsat pe cei din Liveni fără apă la robinete.
Avem în judeţ şcoli începute şi neterminate la Săveni, Epureni, Codreni etc. De peste cinci ani ţara este condusă de guverne PSD, dar Federovici n-a avut timp să treacă pe la biroul ministrului Educaţiei pentru a-i cere să aloce banii necesari finalizării lor.
Cu tupeu şi neruşinare, Federovici a ţinut să ne anunţe că a fost realeasă chestor în Senat . Va continua să primească, pe lângă la indemnizaţia de senator, câteva mii de lei în plus. Un câştig personal care sub nicio formă nu poate fi transformat într-o onoare pentru judeţul Botoşani.
„Le mulţumesc colegilor senatori pentru încrederea acordată. Este o onoare pentru mine să fac parte din conducerea celui mai înalt for legislativ al ţării noastre. Aşa cum am procedat şi până acum, voi trata cu seriozitate şi responsabilitate activitatea parlamentară şi voi face tot ce va ţine de mine pentru adoptarea cât mai rapidă a proiectelor de legi pentru promovarea măsurilor şi programelor pe care PSD le-a promis cetăţenilor la începutul acestui mandat”, stă scris în comunicat.
Este limpede Federovici vrea să fie părtaşă la modificarea cât mai rapidă a legilor justiţiei pentru a-l scăpa pe şeful Liviu Dragnea de o nouă condamnare. Vrea cât mai repede să ne fie introduse noi taxe şi impozite despre care PSD-ul n-a scos o vorbă în campania electorală şi n-a scris niciun cuvinţel în Programul de guvernare. Federovici se angajează faţă de colegii săi că va fi solidară în toate mârşăviile puse la cale de PSD pentru a-şi apăra corupţii şi penaliştii.
Aştept un comunicat de la Federovici prin care să condamne marea fraudă produsă la Casa Naţională de Sănătate de către şefii puşi acolo de PSD, nişte criminali care i-au lăsat să moară cu zile pe bolnavii gravi iar ei au măsluit dosare false pentru a putea părădui zeci de milioane de lei din banii noştri daţi pentru sănătatea noastră. Credeţi că o va face? Părerea mea este că nu!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Ponta, despre Dragnea:
Un fel de Pablo Escobar, de Hugo Chavez; imi pot da doctoratul in cei cu mustata cand mint
Fiul fostului ministru Mariana Campeanu, condamnat la 5 ani de inchisoare
deoarece a cumparat pentru RAR un teren la care nici expertul instantei nu a putut ajunge din cauza gropilor
Coreea de Sud cere masuri ONU care sa "izoleze complet" Coreea de Nord
Cum a reactionat Trump la testul nuclear:
Actiunile Coreii de Nord continua sa fie foarte periculoase pentru SUA / Este o amenintare si o rusine pentru China
Coreea de Nord a realizat inca un test nuclear, provocand un cutremur de 6,3
Phenianul anuntase cu cateva ore inainte ca a dezvoltat o bomba cu hidrogen cu "mare putere distructiva" / Oficial sud-coreean: Explozia a avut probabil 100 de kilotone
Horoscopul zilei de 4.09.2017
Bancul zilei: Indignare justificată
Catrenul săptămânii
Lumea lu' Rotundu: "Descalecatul"
Valeriu Tabără înhăitat cu impostorul plagiator Ionică Nechifor
Ioan Rotundu
rtuna perfecta. Ce ascunde referendumul pentru familia traditionala anuntat de Dragnea
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă