Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25158
De la 07 Ianuarie 2003
120705224

Editorial

„Ajunge!”

  • Ioan Rotundu
  • 4 December 2017, 23:00

Sub sloganul „Ajunge!” vor penalii din PSD în frunte cu Liviu Dragnea să organizeze proteste publice împotriva „statului paralel” care, în opinia penalilor, nu-i lasă pe social-democraţi să guverneze ţara „în mod democratic”, o democraţie înţeleasă numai de ei, penalii.
Cumva, acest slogan este destul de sugestiv pentru cei peste 80% dintre românii cu drept de vot care n-au votat gruparea mafiotă ALDE – PSD. Da, „Ajunge!” cât am răbdat să fim batjocoriţi de o grupare penală care a pus stăpânire peste ţară şi care fură banii publici strigând cât îi ţin bojogii „Hoţii!” către românii cinstiţi care-şi văd de viaţa lor tot mai amărâtă.
Cred că ne „Ajunge” bătaia de joc fiscală la care ne-a supus şi ne supune Guvernul PSD prin majorare de preţuri, prin devalorizarea leului, prin creşterea dobânzilor bancare, prin recent anunţatele peste tot în ţară de majorări şi taxe locale pentru a asigura salariile majorate demenţial de acest guvern ce, practic, i-a făcut părtaşi şi pe funcţionarii din administraţia publică la hoţiile lor.
Orice român cu responsabilitate asupra zilei de mâine îşi poate da seama că economia ţării duduie ducându-se spre o criză care nu numai că va anula toate aceste majorări de salarii fără suport financiar din creştere economică dar va arunca în sărăcie milioane de români şi aşa săracii Europei.
S-au cam săturat românii care simt de la o zi la alta cum le sunt îngrădite drepturile şi libertăţile de a-şi striga în public nemulţumirile la adresa guvernanţilor. Ne „Ajunge!” să-l vedem şi să-l auzim pe Tăriceanu declarând că el apără drepturile şi libertăţile românilor, ne apără de abuzurile procurorilor, un mincinos ticălos care la Senat a aprobat tacit o lege prin care sunt îngrădire şi împinse spre desfiinţare organizaţiile civice, fiindu-le făcută imposibilă funcţionarea în noile condiţii legiferate. Nu tupeu se poate numi nebunia lui Tăriceanu de a minţi tot mai disperat poporul român ci demenţă politică.
„Ajunge!” scenariile puse la cale în interiorul PSD de către Liviu Dragnea, Gabriela Firea şi clica de penali în a compromite protestele stradale. Dacă în februarie au încercat compromiterea acestor proteste cu un grup de agenţi de pază de la o firmă controlată de primarul Robert Negoiţă, sâmbătă a încercat compromiterea prin a se folosi de un băt6rânel senil şi un tânăr cu manifestări huliganice. Nici nu s-a răcit bine conflictul din Piaţa Victoriei că pe reţelele de socializare lozincile pregătite din timp în laboratorul PSD îndrumat de specialiştii evrei au şi fost postate lozinci cum că ţara a fost transformată în anarhie.
Probabil că se aşteptau autorii diversiunii ca efectul să fie mai puternic, scandalul de amploare, dar protestatarii s-au prins de că este o provocare şi s-au delimitat, conflictul stingându-se fără efectele spectaculoase aşteptate de Firea şi Dragnea dar a fost suficient acest foc de paie ca diversioniştii să-l ridice la rang de anarhie naţională.
„Ajunge!” modul în care penalii din Parlament au hăcuit legile justiţiei, şi-au subordonat procurorii care, dacă modificările vor fi legiferate, vor face din nou dosare la comandă politică împotriva adversarilor incomozi, a cetăţenilor de rând şi nu vor mişca un deget asupra celor dovediţi că au furat din banii publici. Penalii care au pus mâna pe putere şi conduc România ne-au discreditat ţara în lume, ne-au umilit în faţa Europei, i-au umilit pe cei peste 3 milioane de români care muncesc prin ţările Uniunii Europene punându-i în inferioritate educaţională faţă de cei din jurul lor şi nevoiţi să suporte stigmatul de a veni dintr-o ţară dominată de corupţie şi hoţie.
Pe cine vor social-democraţii să scoată în stradă pentru a protesta împotriva „statului paralel” despre care habar n-au cum arată, cine-l reprezintă, cum poate el prelua puterea legitimă as PSD-ului, stat care există doar în mintea bolnavă a penalilor etc. „Ajunge!” vor striga cei scoşi de PSD în stradă, fără să-şi dea seama că de fapt strigă împotriva intereselor copiilor lor, asupra viitorului lor neînţelegând că sloganul ar trebui strigat, de fapt, în faţa sediilor PSD.
Cei scoşi în stradă de PSD nu-şi dau seama că prin protestul lor devin apărătorii corupţiei, a hoţiilor, a degradării statului de drept. În schimb, penalii din PSD vor striga în gura mare că ei au suportul populaţiei în ceea ce fac, că ei de fapt duc la îndeplinire mandatul încredinţat de alegători, fără a spune că în alegeri n-au rostit o iotă despre subordonarea politică a justiţiei, a protejării corupţiei şi corupţilor, a stăvili lupta împotriva corupţiei începută de DNA.
Cei scoşi în stradă ar trebui să strige liderilor PSD „Ajunge!” la cât s-a furat din banii Sănătăţii, la suferinţele generate de lipsa medicamentelor în spitale, la câţi bolnavi de cancer şi alte boli incurabile au murit cu zile pentru că nu s-au mai alocat bani pentru tratamente, banii fiind furaţi.
Ar trebui să strige „Ajunge!” cât a stat Liviu Pop în fruntea Educaţiei pe care a bulversat-o cum nici demolatoarea învăţământului românesc, băbuţa senatoare Ecaterina Andronescu n-a reuşit. Le ies copii şi nepoţii de pe băncile şcolii, ale liceului, mai proşti decât dacă ar fi rămas acasă pentru că învăţătorii, profesorii sunt tot mai slab pregătiţi profesional, lipsiţi de tact pedagogic şi înlocuiesc tot mai des metodele pedagogice de învăţare cu bâta.
Îşi imaginează minţile bolnave ale lui Dragnea, Tăriceanu, Firea că dacă scot în stradă românii amărâţi din zonele sărace ale ţării precum teleorman, Olt, Dolj, Gorj îi vor prosti pe cei din conducerea Uniunii Europene, pe cei din Departamentul de Stat al SUA, că ei se bucură în tot ce fac de sprijinul poporului iar protestatarii care ies acum în stradă sunt de fapt forţe anarhiste plătite de Soros, multinaţionale şi „statul paralel”, o fantasmagorie politică creaţie a consultanţilor evrei plătiţi cu bani grei de PSD, bani furaţi de la români.
Da, „Ajunge!” la câtă minciună, ipocrizie, manipulare am fost supuşi de vreo 7 ani încoace, aşa că va trebui să ieşim în stradă toţi cei 80% care n-am votat cu PSD-ul ca să le arătăm acestor impostori că noi suntem majoritarii şi nu bătrâneii pe care vor ei să-i scoată în stradă, că nouă ne pasă de viitorul copiilor şi nepoţilor dar şi de părinţii şi bunicii noştri aflaţi încă sub influenţa „ciumei roşii” care le-a fost inoculată sub regimul Ceauşescu şi abil întreţinută de socialiştii lui Iliescu, Năstase, Dragnea, „naşii” corupţiei care macină sănătatea economică a ţării dar şi pe cea a cetăţenilor ei.
Noi, aceşti 80% cu drept de vot trebuie să hotărâm soarta ţării şi nu penaliştii susţinuţi de acea minoritate de 20% cumpărată de PSD cu pomeni din banii publici. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Bancul zilei: BAC-ul, bată-l vina!
Horoscopul zilei de 5.12.2017
De la educaţia pedagogică la cea poliţienească
Ioan Rotundu
Probleme cu organizarea mitingului PSD in Bucuresti: mai multi lideri locali refuza sa trimita oameni
"Si pe Ceausescu l-au sfatuit unii sa faca miting"
- reactia deputatului PSD Adrian Solomon despre marele miting PSD
Catalin Ivan: PSD seamana tot mai mult cu PRM, parca am fi condusi de Vadim Tudor
Patriarhul Daniel participa la o cina festiva oferita de Vladimir Putin
Intaistatatorilor si Delegatilor Bisericilor Ortodoxe Autocefale prezente la Moscova
Rovana Plumb critica atitudinea premierului Mihai Tudose si ia partea Gabrielei Firea in conflictul intern din PSD
Proiect de lege al lui Iordache, adoptat de deputatii juristi:
O serie de interdictii ale ANI aplicate parlamentarilor pana in 2013 inceteaza/ Predoiu: "O "spalare in masa" a unor deputati si senatori. Incalca flagrant MCV"
Patru vesti bune si opt vesti proaste transmise dinspre BNR spre Guvern.
Culmea e ca mesagerul lor este socialistul Liviu Voinea, fost secretar de stat in Finante, in prezent viceguvernator BNR
Prima crima in care suspectul principal e un detinut eliberat in baza recursului compensatoriu
Un giurgiuvean de 42 de ani si-a ucis vecinul la doar o luna dupa ce a iesit din penitenciar
Tudose va fi plecat in Serbia in ziua marelui miting PSD
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă