Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Mediu
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
34986
De la 07 Ianuarie 2003
112785337

Alianţa PSD-PNL-PRM a fost oficial certificată

  • 5 June 2008, 23:00

Trei partide botoşănene şi-au unit forţele pentru fi sigure că se va respecta legalitatea la nivel de Consiliu Judeţean. Mişcarea a avut loc imediat după ce pedelistul Mihai Ţâbuleac a fost declarat câştigător în cursa pentru şefia CJ Botoşani.
PSD, PNL şi PRM şi-au dat mâna pentru a deţine majoritatea în Consiliul Judeţean, ieri având loc prima conferinţă comună, cu rolul de a certifica alianţa (foto). Liderul PSD Botoşani, Constantin Conţac a asigurat că, deşi verbală, înţelegerea este făcută pentru următorii 4 ani de zile. „Termenul de valabilitate al acestei înţelegeri este de 4 ani. Chiar dacă este verbală, am încredere în partenerii mei. Între oameni de onoare, astfel de înţelegeri sunt valabile. Noi nu vrem să-l obstrucţionăm pe preşedintele Ţâbuleac, ci doar să veghem ca legea să fie respectată. Dacă va veni cu proiecte bune pentru judeţ, noi îl vom sprijini”, a declarat Constantin Conţac.
La rândul său, preşedintele liberalilor botoşăneni, Liviu Câmpanu a subliniat că înţelegerea dintre cele trei partide nu este altceva decât rezultatul voinţei electoratului. „Cred că prin această construcţie vom reuşi să facem ca administraţia botoşăneană să fie una transparentă. Dacă ar fi fost doar PD-L majoritar ar fi rezultat un organism discreţional, condus mai mult în interes privat, decât public. Instalarea unei dictaturi în CJ ar fi fost de nedorit şi în detrimentul oamenilor”, a precizat Liviu Câmpanu.
Şeful peremist, Dumitru Codreanu a asigurat că înţelegerea este în interesul botoşănenilor şi că a optat pentru această formă fiindcă îl apreciază foarte mult pe Constantin Conţac, un om care întotdeauna a răspuns pozitiv la nevoile celor care i s-au adresat. Şefii celor trei partide au mai adăugat că executivul CJ fiind de coloratură diferită, interesul cetăţeanului va fi cel care va prima, nelăsând loc la tot felul de maşinaţii politice. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Cod Galben pentru Botoşani
Ţurcanu vrea ca cei controlaţi să tremure
O nouă Comisie de Control impusă de U.E.
Ziua Mediului la Botoşani
Comentariul comentariilor (CXXIX)
(Ioan Rotundu)
Paul Onişa mătrăşit din partid
Ispita târgului ExpoTexStil
Au grijă să transmită pe mai departe valorile autentic tradiţionale
Ne-am comemorat eroii
Salariaţii de la Permise Auto mai au de aşteptat
Horoscop
Şi un poliţist deştept
Cabinet Radiologique Privé situé dans l’Est de la France
Ofertă giurgiuveană
Program Tele'M Botoşani vineri, 6 iunie
Romanii- adevaratii europeni
Un ziar din tara fara popor se apuca sa-si bata joc de romanii din Europa
Caricatură - Cronica politică
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă