Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Fapt divers
Sănătate
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12718
De la 07 Ianuarie 2003
120837184

Tăriceanu şi-a făcut campanie la Botoşani

  • 5 March 2009, 23:00

Prezent ieri la Botoşani, actualul lider al PNL, Călin Popescu Tăriceanu a purtat o serie de discuţii cu conducerea filialei, dar şi cu reprezentanţi din administraţia locală. Din punctul său de vedere, o discuţie utilă ce porneşte din perspectiva pe care liberalii o au faţă de modul în care va evolua România în viitor.
„Guvernul se prezintă extraordinar de slab. Face permanent gafe, denotă o incapacitate de a gestiona problemele cu care se confruntă România astăzi, în special cele legate de efectele crizei economice. Sunt foarte multe proiecte în guvernarea pe care noi am asigurat-o în perioada 2004-2008 şi care trebuie duse la finalizare. Solicit Guvernului să găsească fondurile necesare pentru a permite acestor lucrări, de infrastructură. Mă refer la alimentări cu apă în localităţi, canalizări, reţele de canalizare, epurare, tratare, infrastructură de transport”, a declarat Tăriceanu, specificând că mai sunt lucrări începute prin Ordonanţa 7, de ameliorare a infrastructurii din mediul rural şi cetăţenii nu au absolut nicio vină că locuiesc în localităţi cu primari din alte partide politice decât din coaliţia de guvernământ.
„Trecem printr-o perioadă dificilă. Guvernul vrea să reducă anumite costuri, foarte bine, dar trebuie să găsească soluţii pentru a finanţa aceste obiective ce au fost începute în beneficiul cetăţenilor şi sigur aici e o preocupare foarte importantă a oamenilor noştri din organizaţii să vedem cum le putem duce la îndeplinire”, a mai adăugat liderul liberal.
Acesta a luat în discuţie şi modul în care trebuie PNL să se comporte ca partid de opoziţie, apreciind că în această direcţie este foarte mult de lucru.
În ce priveşte apropiatul Congres al partidului, Tăriceanu îl vede ca pe un moment important în viaţa PNL, în care trebuie se definească foarte bine strategia politică viitoare pentru a aduce partidul la un scor de peste 30%. „Trebuie să definim foarte bine şi ceea ce înseamnă viitoare echipă de conducere, o echipă care să dovedească experienţă politică, capacitate şi competenţă profesională, în aşa fel încât să se poată angrena în dezbateri şi în oferirea de soluţii la problemele cu care ne vom confrunta în următoarea perioadă pe care o apreciez ca fiind deosebit de dificilă”, a concluzionat Călin Popescu Tăriceanu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Omologarea produsului tradiţional „Ţuica de Rădeni”, pe cale de a se produce
Sărăcie lucie la repartizarea bugetului CJ Botoşani
Pod nou, cu datorii vechi, peste Sitna, la Băluşeni
Voronin huiduit de ţăranii din Vorniceşti : “Jos comuniştii!”
Ruşii prezic sfârşitul SUA înainte de 2011
chinezii susţin că Rusia dispare până in 2015
Mesaj creştin eminescian: eliminat dintr-o adaptare radiofonică?
Comunicat de presă Memorialul Ipoteşti
Horoscop
Năstase deţinut!
Azi, se va produce evenimentul anunţat!
Se oferă să vă găsească bonă serioasă
Teatrul Vasilache vă invită la spectacol
Şampon pentru un chel
Distracţia multă ajută reabilitării monumentelor istorice
Minor găsit în comă alcoolică pe stradă
Hai la Gala Pitbull Challenge!
Veniturile şi cheltuielile spitalelor, pe internet
Lipsă de formulare pentru medicamentele compensate
Protecţia Consumatorului vrea protecţie… salarială
Ioc majorări salariale pentru cadrele medicale
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă