Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
27842
De la 07 Ianuarie 2003
111336489

Botoşani: Noi dezvăluiri despre „profesionalismul” inspectorului de poliţie Mihai Cliveţ

  • Ioan Rotundu
  • 5 November 2014, 23:00

Despre inspectorul de poliţie Mihai Cliveţ noi am publicat o scrisoare primită la redacţie, scrisoare din care rezulta că acesta şi-a construit cariera profesională pe şantaj şi relaţii personale cu diferiţi şefi din interiorul instituţiei, inclusiv de la nivel de Inspectorat General de Poliţie.
De atunci a trecut ceva timp şi nicio reacţie din interiorul instituţiei Poliţiei Botoşani n-a devenit publică, respectiv dacă cele publicate sunt sau nu conforme cu realitatea. Derla bun început precizăm că noi, cei de la Jurnalul, am publicat acele informaţii referitoare la cariera poliţistului Mihai Cliveţ numai după ce am efectuat un minim de investigaţii dacă în scrisoarea primită la redacţie sunt înbserate informaţii reale sau s-a pus la cale o diversiune.
Investigaţiile noastre ne-au condus la concluzia că toate acele informaţii nu numai că sunt reale dar sunt minimale în ce priveşte modul în care poliţistul Mihai Cliveţ şi-a construit cariera profesională.
În momentul de faţă deţine probe directe cum că tot ce s-a scris despre poliţistul Mihai Cliveţ sunt aspecte reale şi extrem de dăunătoare la adresa imaginii instituţiei Poliţiei Botoşani. Dacă în cele publicate noi am adus acuzaţii la adresa comisarilor şefi Cristian Cucoreanu şi Viorel Şerbănescu cum că aceştia l-ar fi protejat pe Mihai Cliveţ să comită fel de fel de abuzuri şi ilegalităţi, mărturiile de ultimă oră obţinute chiar din interiorul Poliţiei ne contrazic.,
Adevărul este că nu comisarii şefi Cristian Cucoreanu şi Viorel şerbănescu l-ar fi protejat pe Mihai Cliveţ în responsabilitatea pentru abuzurile comise ci protectorii acestuia din Inspectoratul General de Poliţie Bucureşti.
Vă dau numai un exemplu. Acum 40 de zile conducerea IJP Botoşani a efectuat o cercetare disciplinară asupra poliţistului Mihai Cliveţ pentru abaterile comise, cercetare care s-a concluzionat cu demiterea acestuia din funcţia obţinută. Numai că poliţistul Cliveţ a depus contestaţie la sfinţii săi din IGP Bucureşti iar de acolo s-a anulat sancţiunea decisă de IJP Botoşani, comandanţii Cucoreanu şi Şerbnănoiu fiind pur şi simplu sabotaţi într-un mod nepermis asupra actului lor de comandă.
Suntem cu ancheta în curs de desfăşurare dar probele administrate până în prezent sunt demolatoare la adresa activităţii poliţistului Mihai Cloiveţ şi dacă şefii lui nu-l demit în termen scrurt vor trebui să-şi asume întreaga responsabilitatea pentru carieră infracţională a acestuia.
În curând Lumea lu’ Rotundu va rula pe Tele’M Botoşani un reportaj prin care vom dovedi cu mărturii greu de înlăturat până unde merge imixtiunea politicului în actul de comandă la nivelul şefiei IJP Botoşani şi cine îl apără pe poliţistul Mihai Cliveţ de ilegalităţile comise. Până la difuzarea reportajului vom reveni cu noi detalii asupra cazului aflat în ancheta noastră, un caz care demonstrează fără putinţă de tăgadă că în IHP Botoşani şi IGP Bucureşti corupţia este la ea acasă spre neputinţa de combatere a poliţiştilor cinstiţi.
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Bancul zilei: Iuda
Pastramă de porc afumată
Horoscopul zilei
Emil Hurezeanu, atac dur la Ponta pe Digi24
A intrat in rolul de pedeserist. Sunt doi parteneri care-l asteapta pe Ponta: Rusia si China
SUA: Un barbat de 90 de ani risca sa intre la inchisoare pentru ca a hranit oamenii strazii
ACL despre problema votului din diaspora
Premierul isi bate joc in continuare de votanti Regimul Victor Ponta emite ordonante de urgenta numai atunci cand PSD are nevoie
Klaus Iohannis, despre invitatia lansata de Universitatea de Vest
E o solutie foarte buna ca, la 25 de ani dupa Revolutie, dezbaterea finala intre candidati sa se faca la Timisoara
Alo - Opozitia, ziaristi, DNA, SRI, ONG-uri - se ocupa cineva de cele 11% din voturi pe listele suplimentare?
E cineva curios sa-i cunoasca pe turistii si studentii din Giurgiu, Olt, Calarasi?
Finantele vor modifica Legea contabilitatii de anul viitor
largind sfera microintreprinderilor care pot aplica sistemul simplificat de contabilitate
Klaus Iohannis: Candidatul Ponta il trimite pe premierul Ponta sa trimita Corpul de Control la primaria contracandidatulu,
sa faca verificari cu 10 zile inaintea turului 2
Guvernul a trimis Corpul de Control la Sibiu sa verifice retrocedarile facute in 2010
Consulatul General al Ucrainei la Suceava îşi încheie misiunea
ucrainenii botoşăneni vor trebui să se adreseze direct Ambasadei Ucrainei la Bucureşti
Rotundu nu vă va trăda niciodată aşteptările!
Ioan Rotundu
Modern Calor Botoşani: Comunicat de presă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă