Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
26623
De la 07 Ianuarie 2003
108398471

Senatorul Ţābuleac aflat īn mare dificultate

  • 6 January 2008, 23:00

Senatorul botoşănean Mihai Ţābuleac se află la ora actuală īntr-un moment delicat, fiind nevoit să decidă opţiunea sa faţă de noua formaţiune politică īnfiinţată, precum şi faţă de conducătorul acesteia de la Botoşani. Potrivit celor spuse de deputatul Radu Drăguş, cel de-al doilea prim vicepreşedinte al formaţiunii, comportamentul senatorului Ţābuleac nu este unul tocmai onorabil.
„Eu, īn calitate de preşedinte al PD Botoşani, am acceptat ca organizaţia judeţeană a PD-L să fie condusă de Cătălin Flutur īn calitate de coordonator special şi īn viitor īn calitate de preşedinte. Asta īn condiţia īn care PD a obţinut la Botoşani la ultimele alegeri un procent de 19,5, unul mai mare decāt 7,74 cāt a obţinut PLD. Nu văd atunci de ce ar trebui să ne ascundem īn spatele principiilor. Am considerat personal că primarul Cătălin Flutur are mult mai multă reprezentativitate īn opţiunile alegătorilor şi atunci ar trebui īn mod firesc ca el să conducă activitatea acestei organizaţii judeţene”, a precizat Radu Drăguş.
Din punctul său de vedere este vorba de orgolii personale care nu ar trebui exprimate cu atāta lejeritate avānd īn vedere faptul că poate dăuna activităţii īntregii echipe. Deputatul speră totuşi ca īn urma discuţiei să se ajungă la un numitor comun cu senatorul Ţābuleac şi acesta să pună mai presus echipa decāt interesul personal. „Sper ca senatorul pozaŢābuleac să aibă o atitudine raţională şi să īnţeleagă că este vorba de o echipă şi nu de o persoană. Dacă nu se va īntāmpla acest lucru va trebui să propunem soluţii mai radicale. Din nefericire, ultimele declaraţii pe care le-a făcut īl depărtează de echipa PD-L”, a subliniat Radu Drăguş.
Mult mai critic s-a dovedit secretarul general al noii formaţiuni, Ioan Diaconu care a enumerat cāteva momente īn care senatorul nu a fost īn concordanţă cu „ora exactă”. „Nu a ştiut ora exactă cānd l-a adus pe Gelu Ciubotaru, un mercenar de profesie şi l-a propulsat īntr-o funcţie care depăşeşte cu mult competenţele sale profesionale. Īn 2004, Gelu Ciubotaru abia īşi termina facultatea. Apoi susţinerea disperată la fosta conducere a PLD a unui copil, Liviu Rădăşanu. Ca om politic mi se pare cu cel puţin 24 de ore īntārziere. Ca senator īl apreciez”, a declarat Ioan Diaconu.
Democrat liberalul botoşănean a apreciat că nu e cazul ca senatorul să facă pretenţii la funcţii. Īn plus, atunci cānd a văzut că nu a obţinut el funcţia de preşedinte a īnceput să īncerce să discrediteze partidul. „Deşi toţi secretarii zonali şi vicepreşedinţii de la PLD au semnat că īl susţin pe Cătălin Flutur, fără a fi obligaţi, senatorul Ţābuleac suferă de o boală a puterii”, a concluzionat Ioan Diaconu. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Liberalii s-au decis s-o curme cu Flutur
Teatrul botoşănean īn reală ascensiune
Cea de a 17 ediţie a Premiului Naţional de Poezie „Mihai Eminescu”
Patinoarul artificial agreat de botoşăneni
Conservatorii botoşăneni au găsit ţapii ispăşitori
Tineri chemaţi la cursuri de administraţie publică
Festivalul „Mărţişor dorohoian” la ediţia a 25-a
Comunele īndemnate să īnfiinţeze parcuri de recreare
Salariul minim şi sporurile care se acordă
Locuri de muncă īn Germania pentru studenţi
Măsuri speciale pe timpul gerului
Serviciile voluntare īn atenţia ISU
Zice că-i juristă specializată pe nevoile dvs.
Curiozitatea inginerului
Horoscop
Pentru părintele Irimia semne rele anul are
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă