Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12572
De la 07 Ianuarie 2003
120807845

Botoşani: Scandal pe seama dezastrului de după Festivalul Summer

  • 6 July 2014, 23:00

Festivalul SummerFest a trecut, dar în urmă se dezvăluie dezastrul. Aşa cum era de aşteptat, granitul a fost deteriorat, agenţii economici care au închiriat suprafeţele de pe Pietonal dovedind exces de zel când vine vorba de mizeria de la locul de muncă.
Au exploatat grătarele la maxim, au urcat maşinile pe spaţiile verzi, exasperând reprezentanţii Primăriei Botoşani, cu atât mai mult cu cât lucrările de pe Pietonalul Unirii nu au fost recepţionate.
Societatea Victor Construct, cea care a efectuat lucrările pe Pietonalul Unirii, pentru care are de încasat de la primăria municipiului peste 7 milioane de lei pentru lucrările deja efectuate la pietonale a trimis deja o adresă prin care anunţă că nu va remedia pagubele rezultate în urma Summer Fest 2012.
„Am început să facem o evaluare pe care o vom prezenta primăriei. Noi nu vom suporta costurile pentru a reface ceea ce s-a stricat în urma festivalului. Lucrarea trebuia recepţionată înainte de organizarea acestui festival”, a spus Victor Mihalachi.
Viceprimarul Viorel Iliuţă nu îşi face griji cu privire la restabilirea situaţiei. Primăria va face lună pe Pietonal şi va acoperi pagubele produse de comercianţii neatenţi. „Oricât am încercat să mai oprim excesul unor comercianţi, au mai încălcat regulile şi au urcat cu maşinile, inclusiv pe spaţiile verzi şi pe granitul care e pentru circulaţia pietonală, nu stradală, iar dacă au stricat înainte de recepţie e treaba noastră să remediem. Va fi treaba noastră, dacă sunt lucrări care rezultă dintr-o execuţie neconformă e treaba constructorului”, a spus viceprimarul Viorel Iliuţă. (Lavinia Preda)
4.09.2012

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Împăratului Ţurcanu suferă de „sindromul libertăţii”
Adevărata faţă a noilor parlamentari (I)
Bancul zilei: Greşeală de număr
Horoscopul zilei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă