Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13533
De la 07 Ianuarie 2003
120750174

Botoşani: Mihai Țurcanu a primit Cupa EuroCampionilor de la președintele Crin Antonescu

  • 7 April 2014, 23:00

Aproximativ 5000 de delegați din toată Regiunea de Nord-Est au participat duminică, 6 aprilie, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț, la lansarea candidaților pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. Fiecare din județele Botoșani, Suceava, Iași, Bacău, Vaslui și Neamț au participat cu sute de reprezentanți liberali pentru a-și susține candidații la europarlamentare și pentru a participa la spectacolul ”EuroCampionilor … la fapte”.
De la Botoșani, peste 650 de liberali au ținut să-și susțină candidatul la Parlamentul European, alături de președintele Florin Țurcanu, dar și de parlamentari și primari. În fața unei Cupe simbolice a Campionilor, au fost prezenți și au vorbit liberalilor președintele PNL Crin Antonescu, actualii europarlamentari și candidați Norica Nicolai, Renate Weber, Adina Vălean și președinții de filiale din Regiunea de Nord-Est.
,,Noi, botoșănenii, am venit la această acțiune pentru că dorim să fim uniți, dorim ca Moldova să câștige aceste alegeri europarlamentare. Vă asigurăm, domnule președinte Crin Antonescu, că noi, Moldova, vom obține 25% din voturi pentru că altfel ne va fi foarte greu să vorbim despre Președinția României”, a spus președintele PNL Botoșani, Florin Țurcanu. Candidatul Regiunii pentru actuala sesiune de alegeri din 25 mai este botoșăneanul Mihai Țurcanu:
„Alegerile europarlamentare din acest an sunt cele care vor reașeza politica românească. Sunt alegerile care vor șlefui caractere și vor recupera simboluri. România se va schimba. Europa o face deja! România în care vreau eu să trăiesc este una în care românii muncesc și sunt plătiți corect pentru munca lor. România în care vreau eu să trăiesc este una în care românii zâmbesc și-și cresc copiii în liniște și siguranță. Și mai vreau o Românie în care fiecare dintre noi să prețuiască adevărul și să nu-și piardă niciodată identitatea! Pentru că Europa înseamnă astăzi Paris, Londra sau Milano, Praga sau Berlin. Dar mai înseamnă, in viziunea mea și a noastră, a liberalilor, și Suceava, Iași, Botoșani, Vaslui, Bacău și Piatra Neamț.”
Mihai Țurcanu a fost cel care a primit Cupa EuroCampionilor de la președintele Crin Antonescu, care a declarat că Moldova va fi definitorie pentru rezultatul pe care partidul îl va înregistra la alegerile europarlamentare din această primăvară: ,, Pe frontul din Moldova se va juca în mare măsură soarta bătăliei de la europarlamentare. (…)La celelalte întruniri pe care le-am avut am încredințat această cupă simbolică unuia dintre eurocampionii noștri consacrați. Pentru că pe lângă cei care încheie un mandat, vrem să trimitem și debutanți, un fel de juniori, nu de rezerve, de speranțe, pentru că este primul dintre reprezentanții regiunii Nord-Est, dați-mi voie, simbolic, să vă mulțumesc, să le urez succes lor și să înmânez acest trofeu, în numele tuturor, lui Mihai Țurcanu.”
Mihai Țurcanu este candidatul PNL pentru Regiunea de Nord-Est la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. Numele său se află pe poziția 7, eligibilă, în lista Partidului Național Liberal. În vârstă de 38 de ani și de profesie medic veterinar, Mihai Țurcanu a condus din funcția de președinte-secretar de stat Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și din funcția de vicepreședinte, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor. Rezultatele și abilitățile sale în aceste domenii l-au promovat în lista PNL pentru alegerile europarlamentare ca singurul specialist în agricultură. (Liana Anuței)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscopul zilei
Bancul zilei: Dorinţa lui Bulă
Reţeta zilei: Pască moldovenească cu brânză dulce
Petru Bogatu: Gata cu şpagatul pe două scaune!
Joggingul poate fi dăunător. Noi descoperiri ale oamenilor de ştiinţă
Cercetători americani au reuşit să transforme ape de mare in kerosen
Radu Stroe ar putea fi exclus azii din PNL, în şedinţa conducerii partidului
Crin Antonescu: Eu consider că e un trădător
Crin Antonescu: E scandalos ce spune Ponta
că un judecător a dat mandat de arestare pentru Duicu pentru că PSD are rezultate in Mehedinţi
Barroso: România şi Bulgaria s-ar fi aflat sub presiunea dură a Rusiei, dacă n-ar fi aderat la UE
Radu Mazăre susţine că milionari din Portul Constanţa ar fi tocmit oameni care să îl elimine fizic in Madagascar
Dumitru Dragomir, reţinut 24 de ore in cazul scandalului drepturilor tv din Liga 1
prejudiciul estimat este de 3 milioane de euro
Incendii la Lunca şi Botoşani
Alune americane
Festivalului Național de Muzică Folk ,,Seri Melancolice Eminesciene” așteaptă concurenți
Botoșănenii pot participa la Olimpiada ONU
Botoşani: Ziua Mondială a Sănătății, sărbătorită cu corturi
Victor Construct blocat în lucrări bde contestaţii
Referatul DNA în cazul Duicu dovedeşte implicarea premierului Ponta
la solicitarea primului ministru, Toba Petre s-a prezentat la Guvern, unde s-a intalnit cu Duicu Adrian
Victor Ponta, despre perchezitiile DNA la Radu Mazăre
vor fi peste tot percheziţii, a fost un val şi în 2012 după referendum. Eu îl apreciez pe Radu Mazăre, rezistă
Cum l-au luat mascaţii pe Radu Mazăre dintr-un restaurant bucureştean
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă