Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10883
De la 07 Ianuarie 2003
108312458

Invidios pe puterea crescândă ce-o are în PNL

Câmpanu l-a mazilit din nou pe Ţurcanu

  • mazilitul pregăteşte al doilea marş către Bucureşti
  • el speră ca Tăriceanu să-i ţină iar partea
  • 7 December 2008, 23:00

După ce vineri a fost suspendat de către membrii Biroului Politic al PNL din funcţia de secretar coordonator, cu patru abţineri şi restul voturilor „pentru”, Florin Ţurcanu este decis să ia iarăşi calea Bucureştilor spre a-şi găsi dreptate. Liberalul este nemulţumit de decizie, ţinând cont că şi-a făcut din plin datoria atâţia ani faţă de partid, rezultatele la ultimele patru campanii duse dovedind din plin acest lucru.
„Am condus patru campanii electorale ca director de campanie. De pe locul 24 am ajuns pe locul şapte, apoi pe locul cinci, după a doua şi a treia campanie şi pe trei la nivel naţional după a patra campanie. Chiar nu înţeleg. În loc să critice colegi de-ai noştri care au obţinut un procent doar de 7% ne-au luat pe rând. Primul pe mine, al doilea pe Relu Târzioru, al treilea pe primarul de la Manoleasa”, a spus Florin Ţurcanu.
Liderul PNL, Liviu Câmpanu, a convocat pentru vineri, 5 decembrie a.c. la orele 17.00 Biroul Politic la o şedinţă ce a avut ca ordine de zi analiza rezultatelor alegerilor parlamentare şi suspendarea din funcţie a secretarului coordonator şi numirea vicepreşedintelui Liviu Andronic în loc. „Sincer să fiu nu mă cramponez şi nu am nicio problemă că dumnealui doreşte înlocuirea mea, dar mă deranjează atitudinea lui dictatorială şi puciul pe care încearcă să-l facă în cadrul PNL. Înainte de şedinţă i-am găsit la Restaurantul TEX pe el şi pe o parte din membrii Biroului punând la cale suspendarea mea”, precizează Ţurcanu.
Acesta crede că totul se trage de la faptul că liderul Câmpanu se teme că vor fi alegeri şi nu va mai ieşi în fruntea formaţiunii: „Mă acuză pe mine că am făcut declaraţii în presă că aş dori eu să candidez sau să susţin un candidat, în speţă un primar din judeţ, pentru alegerile ce vor urma în cadrul filialei PNL. Am spus şi o mai repet. Este un lucru democratic, normal într-un partid ca PNL, ca să nu avem un Ceauşescu împreună cu secretarii lui de partid. Liviu Câmpanu este un tip foarte dictatorial şi calcă în picioare orice pentru a-şi obţine dumnealui scopul”.
Florin Ţurcanu nu stă degeaba. Deja a luat legătura cu 17 primari şi 18 viceprimari, care vor semna un material pe care Florin Ţurcanu vrea să îl depună personal la Biroul Politic Naţional al PNL. „Am să discut clar dacă dumnealor sunt de acord cu atitudinea dictatorială a domnului preşedinte Liviu Câmpanu. Dacă ei sunt de acord… Nu pot să spun că devin deputat independent, dar îmi doresc ca în cadrul filialei PNL să revină democraţia şi la anul în martie să fie o alegere democratică şi cine e mai bun să câştige. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne tăiem capul unul altuia”, a mai adăugat Florin Ţurcanu.
Liberalul subliniază că nu înţelege totuşi de ce în locul său a fost numit Liviu Andronic şi nu altcineva. Referitor la decizia de suspendare, este decis să o conteste fiindcă nu a fost aprobată ordinea de zi, corect era să fie informat cu 7 zile înainte referitor la sancţiune pentru a-şi putea pregăti apărarea, s-a votat prin vot deschis, deşi era vorba de o persoană şi mai mult, au votat membri ai Biroului care nu sunt legitimaţi de Delegaţia Permanentă. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

După îndelungi controverse, patinoarul a fost inaugurat
Dezvăluie un secret liberal din alegerile locale
Grupul vocal „Steluţa” la Festivalul de la Braşov
Ţurcanu vrea să curgă sânge… politico-liberal
Pentru unii, Moş Nicolae le-a adus foc şi pară
Românul şi futurologul
Comentariul comentariilor (CCLIX)
(Ioan Rotundu)
Ăştia sunt disperaţi, probabil stau prost cu recuperările!
Horoscop
Ţin loc de soţ
Oprişanu face socoteli astăzi, fără a ţine seama de criza economică de mâine
Din nou probleme cu laptele praf
Creşterea numărului de şomeri devine alarmantă
Învăţăm să ne asigurăm pensia de bătrâneţe
Vin primele calculatoare pentru elevi
Ce este mai periculos: criza economică sau munca la negru?
Cine pe cine va împuşca?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă