Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
34609
De la 07 Ianuarie 2003
112784960

Botoşani: Preacinstitul Ţurcanu l-a demascat pe profitorul Ghiorghiţă

  • 7 February 2013, 23:00

Florin Ghiorghiţă (foto), fost viceprimar al municipiului Botoşani, are o mare datorie la Societatea Nova Apaserv. El a fost dat ca exemplu negativ de către Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean, care spune fostul viceprimar nu ar fi plătit niciun leu la apă de ani buni, la vila sa.
Nu figurează printre abonaţii Nova Apaserv, spun reprezentanţii operatorului de apă. Acest caz a fost descoperit de curând, la o verificare a evidenţei tuturor abonaţilor societăţii Nova Apaserv.
„Ce să mai spunem de datornici, dacă şi un fost viceprimar consumă apa de vreo doi, trei ani de zile şi nu plăteşte nimic. Nici nu are contor, nu are nimic. Nu a plătit apa niciodată. A consumat la greu şi nu a plătit. Şi sunt mulţi ca el”, a declarat Florin Ţurcanu, ieri.
Preşedintele Consiliului Judeţean susţine că nu este vorba de vreo răfuială politică, iar faptul că l-a dat exemplu negativ este urmarea depistării la verificări a situaţiei. „Eu nu l-am dat exemplu că am ceva cu el, că ar fi vreo răfuială politică, dar a ieşit la verificările care se fac”, spune Ţurcanu.
Recent însă, fost viceprimar declara că vila nu ar fi pe numele său, ci al tatălui lui.
Cu privire la acest duel politic, că nu poate fi vorba de altceva, sunt de făcut câteva precizări. Când vila în cauză, fie a lui Ghiorghiţă dar mascată prin numele tatălui său a fost racordată la reţeaua de apă, racordul l-au făcut specialişţtii de la societatea Nova Apaserv.
Dacă Ţurcanu voia să fie corect, trebuia să ceară anchetă şi să afle din a ncui dispoziţie s-a dosit raportul de lucrări şi nu a fost evidenţiat pentru urmărirea încasării consumului. Sursele însă afirmă că totul a fost cu acceptul conducerii societăţii. Acum, că Ghiorghiţă nu mai este ce-a fost, afacerea a fost dată pe faţă. Dar dacă mai era viceprimar, mai aflam noi ceva? Nu!
Ca Ghiorghiţă, în Botoşani sunt sute de racordaţi la reţeaua de apă care nu plătesc consumul. Printre ei şi societăţi mari consumatoare de apă. Numai că Ţurcanu nu s-a arătat interesat de această situaţie. Ţurcanu ne ia de proşti şi crede că dacă l-a demascat pe Ghiorghiţă a devenit eroul judeţului. Să-i demaşte şi pe ceilalţi şi atunci îl vom declara erou, cu condiţia să ne dovedească dacă tot ce-a făcut până acum, ca politician şi om de afaceri, a fost corect cu statul şi moral cu alegătorii. Iar Ghiorghiţă, dacă mai are pic de onoare, să demisioneze din funcţia de consilier municipal. Şi-a pierdut dreptul de a ne mai reprezenta. (Doina Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Gastronomie: Gulaş cu varză murată şi afumătură
Liderii USL se încaieră pe tema regionalizarii
Liberalul Dinu Zamfirescu vrea desfiinţarea CSAT, DNA şi ANI
După ce i-a luat banii, Antonescu nu mai are nevoie de Becali
Ungaria va lua măsuri diplomatice în privinţa interzicerii de către România a arborării steagului secuiesc
Bancul zilei: Recomandarea doamnei
Biblioteca, gazdă pentru agricultori
Mobilizare generală pentru recuperarea datoriilor la apă
La IŞJ se pregătesc schimbări în echipa adjuncţilor
Dorohoianul Dupu ar putea deveni director la „Rapsozii Botoşanilor”
Şi în vară vor rămâne cadre didactice fără posturi
S-a denunţat la 112 că-i infractor
Informaţii noi despre drama familiei din Broscăuţi
9 ani de puşcărie pentru că şi-a ucis prietenul
Botoşani: Spaniolii au pierdut investiţia Cornişa
Încă un director portocaliu renunţă la mandat
Botoşani: Percheziţia Poliţiei Buzău nu s-a soldat cu arestări
Botoşani: Poliţiştii comunitari cer Primăriei salarii mai mari
Un director şi un consilier din Ministerul Muncii, cercetaţi de DNA pentru corupţie
„Gogoşica parfumată”, o demagogă de şcoală nouă
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă