Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
27284
De la 07 Ianuarie 2003
118413827

Paul Popa este oficial subprefect

  • 7 May 2009, 23:00

Ieri, în sala mare a Prefecturii Botoşani a avut loc ceremonialul de investire în funcţia de subprefect al social democratului Paul Popa. La eveniment au participat prefectul Cristian Roman, subprefectul Viorica Afrăsinei, preşedintele Consiliului Judeţean Mihai Ţâbuleac, cei doi vicepreşedinţi, respectiv, Cristian Achiţei şi Constantin Manolache, primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, parlamentari social democraţi, şefi de la instituţiile deconcentrate şi reprezentanţi ai ONG-urilor.
În debut, prefectul Cristian Roman a dat citire HG prin care fostul subprefect David Şalgău a fost transferat la cerere într-o funcţie publică vacantă în cadrul instituţiei Prefectului şi cea în urma căruia Paul Popa a fost numit în loc. A urmat apoi ceremonialul de depunere a jurământului, după care s-a dat startul la felicitări şi asigurări de bine. Nu înainte ca primul reprezentant al Guvernului în teritoriu la Botoşani să îi mulţumească fostului subaltern, David şalgău pentru întreaga activitate desfăşurată pe parcursul celor 4 ani şi patru luni de mandat.
„Am considerat oportun ca domnul Şalgău să îşi continue activitatea în cadrul instituţiei datorită experienţei pe care a căpătat-o în toţi aceşti ani. Ţin să subliniez devotamentul lui faţă de instituţia Prefectului. Îi mulţumesc pentru pozapentru tot ceea ce a făcut şi îl asigur în continuare de colaborarea noastră. Domnului Popa îi urez bun venit în echipă şi sunt convins că vom putea face treabă împreună”, a declarat prefectul Cristian Roman.
Fostul subprefect, David Şalgău i-a mulţumit şefului pentru aprecierile făcute, dar şi colegilor din instituţie, evidenţiind că de la fiecare a avut de învăţat câte ceva. „Vreau să aduc aminte că acum patru ani eu îl înlocuiam pe subprefectul Paul Popa, iar acum timpul s-a întors şi mă înlocuieşte el pe mine. Celor doi subprefecţi vreau să le urez succes în activitate şi să le dau un sfat: dacă vor ca treaba să meargă bine să facă echipă”, a spus David Şalgău.
La rândul său, noul subprefect a mulţumit celor prezenţi la investire, asigurându-i de toată disponibilitatea sa de colaborare. „Îmi doresc să avem o colaborare la fel de fructuoasă ca pe vremea când am mai ocupat această funcţie. Intru într-un colectiv de oameni deosebiţi cu care sper că vom aduce prestigiu judeţului Botoşani”, a subliniat Paul Popa. În final, s-a lăsat cu obişnuitele felicitări, pupături, pişcoturi şi şampanie. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Elena Băsescu a primit o pereche de opinci
Sluga Chişinăului s-a dus la Moscova
să ceară voie pentru “Parteneriatul Estic” lansat de UE
S-a înfiinţat Coaliţia Societăţii Civile pentru Românii de Pretutindeni
Sărbătoare de 10 Mai şi la Biserica Buna-Vestire din Montreal!
Comunicat de presă ISU
„Vasilache” va juca în Turcia
Răţuşca cea urâtă
Comentariul comentariilor LXXI
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Orgoliul poliţistului
Câştigă şi tu bani pe net
Angajaţii DGASPC Botoşani deja au rămas fără bani de salarii
Apa Grup vrea o majorare a preţului apei cu 31%
„Satule, mândră grădină” la a 30-a ediţie
CJ Botoşani a sărbătorit Ziua Europei la şcoală
Primarul Capotă vrea sutane preoţeşti la vidioconferinţe
Românul şi gripa porcească
Tocăniţă de pui
Iar s-a amânat plata subvenţiilor în zootehnie
Bugetul medicilor de familie s-a subţiat cu peste 50%
Schimbare de tactică a luptei sindicale şi în Sănătate
Egalitatea salarială, o nouă şarlatanie politică!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă