Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3304
De la 07 Ianuarie 2003
123100379

pnl

Membrii Asociaţiei Comunelor din Botoşani s-au plâns prefectului

  • 8 January 2010, 23:00

Ieri, prefectul Cristian Roman s-a întâlnit cu membrii Biroului de conducere a Asociaţiei Comunelor din judeţul Botoşani. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a ţinut să se pună la curent cu problemele primarilor din teritoriu, mai ales că din martie se va trece la recensământul programat la nivel naţional.
Din structura de conducere a Asociaţiei Comunelor fac parte primarii comunelor Răchiţi, Mihai Eminescu, Păltiniş, Albeşti, Mitoc, Suharău şi Vorona. „Este unul dintre cele mai echilibrate birouri de conducere din ţară. Avem doi primari PSD, doi primari PD-L, doi primari PNL şi un independent” a precizat preşedintele Vasile Capotă (foto 1).
Întâlnirea de ieri precede întrunirile cu primarii din judeţ stabilite de către şefii Prefecturii Botoşani a avea loc în următoarele patru săptămâni. „Toate problemele discutate sunt stringente. Nu este una pe care s-o numim a fi cea mai importantă. Sper să se instituţionalizeze acest stil de întâlniri. A fost o întâlnite de lucru, am stabilit că aceste întâlniri să fie lunar şi o dată pe trimestru vom avea o întâlnire cu toţi primarii. Colegii şi-au exprimat punctele de vedere. S-a discutat începând de la învăţământ şi terminând cu probleme de Direcţia Agricolă, Curtea pozaCurtea de Conturi.
S-au ridicat probleme in ceea ce priveşte greutăţile pe care le întâmpină autorităţile publice locale care au în derulare programe europene. Domnul prefect a reacţionat exact ca un primar, în sensul că este alături de noi. Aşa cum vin la noi cetăţenii, şi le ascultăm problemele, tot aşa am venit şi noi la domnul prefect”
, a declarat, preşedintele Asociaţiei Comunelor, Vasile Capotă.
Prefectul s-a arătat încântat de discuţiile care au monopolizat atenţia celor prezenţi mai mult de două ore. „Practic, aceasta întâlnire pregăteşte următoarele două întâlniri care vor fi mai de amploare, prima dintre ele va avea loc joia viitoare, unde vor fi prezenţi toţi secretarii de primarii, şi cea de-a doua va avea loc pe data de 21 ianuarie, unde vor fi prezenţi toţi primarii unităţilor administrativ-teritoriale. Vrem să ne facem un program de lucru comun pentru a rezolva cât mai multe dintre problemele cetăţenilor acestui judeţ. Urmează recensământul agricol, care va începe în luna martie, dar şi cel de-al doilea control la registrul agricol din cadrul primăriilor, care se va declanşa către jumătatea acestei luni”, a spus prefectul judeţului Botoşani (foto 2). (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Cadă de baie pentru Boc
Ăsta vrea să ne ameţească de cap!
Oboseală… sexuală
Cinci intersecţii din municipiu vor fi semaforizate
Cimitir nou în municipiu
O firmă din Bacău va executa lucrările la bazinul de înot didactic
Bătaie de la probleme de familie
Laptele praf gratuit ridică semne de întrebare pentru unele ţări din UE
S-au introdus standarde de cost pentru întreţinerea copiilor cu probleme
IŞJ nu este pregătită pentru reducerile de personal
Salariaţii şi-au făcut o obişnuinţă din a-şi reclama patronii
CAS începe anul în criză financiară
Haiducii epocii Băsescu
Horoscop
Ţurcanu se pune bine cu Băsescu
Program TELE'M Botoşani, sâmbătă, 9 ianuarie
Au existat discuţii în grupul independenţilor privind crearea unui nou partid
Exista 80.000 de persoane plătite prin drepturi de autor
salariile acestora vor fi reduse
Sunt de acord cu impozitarea drepturilor de autor
Mihai Seitan, ministrul Muncii: Vrem ca angajatorii sa plateasca CAS la contractele pentru drepturi de autor si conventii civile
Introducerea CAS la drepturile de autor intr-un an de criza
va afecta serios industria media
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog