Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25208
De la 07 Ianuarie 2003
118411751

Liberalii botoşăneni îşi iau adio de la Flutur

  • 8 July 2007, 23:00

Liberalii se leapădă oficial de primarul Cătălin Flutur. Acesta a candidat la alegerile din 2004 ca liberal, dar în momentul de faţă este suspendat pe o perioadă determinată de colegii de partid, suspectat fiind că simpatizează cu noua aripă ruptă din PNL, condusă la Botoşani de senatorul Mihai Ţâbuleac. Preşedintele PNL, Liviu Câmpanu s-a declarat mulţumit că primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur s-a hotărât oficial din partea cărui partid va candida la alegerile locale din 2008, respectiv PLD. „Este bine că Flutur s-a hotărât să nu mai oscileze între două bărci. Voi spune tranşant că eu consider un câştig evenimentele din această săptămână. Nu trebuie uitat că Flutur a avut o mare susţinere din partea PNL şi a Alianţei. În primul tur a adunat doar 11.000 voturi. Apoi a fost votul negativ ce intervine în orice ciclu electoral. Cât despre investiţii îl felicităm, dar programul de semaforizare şi reabilitare a străzilor era de pe vremea lui Florin Egner”,a precizat preşedintele liberalilor botoşăneni.
Acesta a subliniat că în cel mai scurt timp va fi desemnat şi candidatul PNL ce se va înscrie în cursa pentru Primăria Botoşani, în urma unor sondaje de opinie. Liberalii anticipau această situaţie, motiv pentru care încă de luna trecută apreciau că PNL nu stă într-un singur om. „Sarcina va fi foarte grea. Cel mai important lucru pe care va trebui să-l facă viitorul primar este să managerieze bine. Primăria Botoşani este la ora actuală sufocată de datorii. S-au făcut investiţii, dar cu bani împrumutaţi la capacitatea maximă prevăzută de lege”, a precizat deputatul Liviu Câmpanu.
Cu toate acestea, municipalitatea are pregătit un proiect de reabilitare a reţelelor de drumuri urbane destinate traficului greu. Programul dezvoltat de vizează străzile cu trafic greu din municipiul Botoşani. Pe lângă ceea ce s-a realizat în momentul de faţă, deloc de neglijat edilul şef al municipiului Botoşani promite că acest oraş va deveni european. Modernizarea zonei Cornişa pare în acest moment mai mult, dar dacă va fi transformat în realitate primarului nu i se vor putea reproşa prea multe în următorii ani.
Chiar dacă nu întotdeauna investiţiile în zonele de agrement au amortizarea cea mai rapidă, este importantă aplicarea unei strategii protecţioniste şi implicit de subvenţionare a acestui gen de activităţi. „Este un proiect care poate să pară îndrăzneţ pentru Botoşani, dar care în realitate este o necesitate”, a declarat săptămâna trecută edilul şef al municipiului Botoşani. De cealaltă parte, preşedintele liberalilor botoşăneni consideră că actualul primar este cel mai potrivit candidat, fiind convins că Flutur va câştiga din nou electoratul, obţinând cel de al doilea mandat. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Oferta academică a Universităţii "Petre Andrei" Iaşi
Comentariu la comentarii (CXXXVIII)
(Ioan Rotundu)
Cu originea mototolită
Horoscop
Reflecţii din operele scriitorilor americani
Românul şi abuzatul
Chef de muncă s-aveţi, că invitaţii sunt
Buna Vestire călcată iarăşi de hoţi
Bătrână rămasă fără cinci tone de furaje
Poliţia Rutieră în acţiuni de week-end
Munca la negru continuă să atragă sancţiuni
IŞJ Botoşani a fost pedepsită la repartizarea microbuzelor
probabil că a stricat socoteala superiorilor din minister
Cererile pentru munca în străinătate se depun direct la AJOFM
Societăţi dorohoiene amendate de Garda de Mediu
Prima de stabilitate nu este atractivă pentru asistenţii şi medicii tineri
Borş de cocoş… cu stârlici
Câmpanu vrea să intervină în Consiliul Local pentru problemele cetăţenilor
Penegiştii botoşăneni aşteaptă oaspeţi de la Centru
Termica face apel la beneficiari pentru cooperare
S-au întors încununaţi de succes şi mai bogaţi în experienţă
Săvinenii luptă să rezolve problemele de mediu din timp
Ţâbuleac vrea să sprijine contribuabilii
Activitatea primăriilor nu va avea de suferit în sezonul estival
Program TELE’M Botoşani – luni, 9 iulie
Andreea Esca, de vorba cu Karl Lagerfeld
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă