Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Editorial
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10821
De la 07 Ianuarie 2003
110931291

Botoşani: Patronul Electroalfei contraatacă prin comunicate de presă

  • 8 June 2014, 23:00

Conducerea societăţii Electroalfa a dat publicităţii un comunicat prin care încearcă să clarifice în ce ar consta cercetările DNA şi că aceste cercetări nu l-ar implica pe patronul Gheorghe Ciubotaru în comiterea vreunei infracţiuni.
Redăm mai jos comunicatul:
„Hotărârea judecătorească, în prima instanță, prin care s-a respins propunerea organelor de cercetare de arestare, reprezintă, pentru noi, un prim pas în demonstrarea nevinovăției și a faptului ca s-a comis o nedreptate. Atât Electroalfa cât și domnul Gheorghe Ciubotaru vor continua activitatea cu același profesionalism, fermitate în asumarea obligațiilor si corectitudine fata toți partenerii contractuali.
De asemenea, pentru a demonstra oricarei instituti ipublice sau private neimplicarea numelui Electroalfa, respectiv al asociatului Gheorghe Ciubotaru, in nici o activitate contrara legii, manifestam intreaga disponibilitate pentru continuarea oricaror cercetari care se impun, inclusiv prin punerea la dispozitie a informatiilor si documentelor care vor fi solicitate in acest sens.
Consideram, de asemenea, ca acuzatiile aduse sunt nefondate si vom intreprinde toate eforturile pentru a proba nevinovatia si pentru a demonstra neimplicarea noastra in nicio activitate ilicita.
Contractele la care se face referire in comunicatul DNA din data de 05.06.2014 au fost castigate printr-o procedura de licitatie electronica, transparenta, organizata pe SEAP. La licitatie s-au prezentat mai multe companii, criteriul de selectie fiind pretul cel mai mic.
Grupul Electroalfa si-a castigat un nume prin munca si seriozitate zi de zi, bucurandu-se de aprecierea partenerilor pentru produse fiabile, tehnologii moderne, solutii inteligente. Electroalfa este producator de echipamente electrice si un antreprenor activ pe piata energiei, interactionand cu reprezentantiicompaniilor si institutiilor din domeniu.
In acest context, asocierile si speculatiile sunt usor de facut, desi in cei 23 de ani de activitate, nici Electroalfa, ca agent economic, şi nici Gheorghe Ciubotaru, ca persoana fizica, nu au fost implicati in vreun scandal public, fie el politic sau economic. Electroalfa multumeste celor ce i-au fost alaturi si celor care au pus mai presus de toate prezumtia de nevinovatie a domnului Gheorghe Ciubotaru. Electroalfa va continua proiectele demarate, investitiile si strategia de dezvoltare pe piata nationala si internationala, pentru a demonstra ca si in Romania se poate face performanta”.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Elena Udrea a fost aleasa presedintele PMP
Diaconescu este candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale
Klaus Iohannis: Concluzia discutiilor din PNL este ca as fi o solutie pentru alegerile prezidentiale
Deputatul Șoptică spune că liberalii n-u vrut să-și murdărească mâinile cu Roșia Montană
Deputatul Tamara Ciofu alocă bani pentru copiii merituoși
Bani de la Guvern pentru cămine culturale
Anunț Urban Serv
Părăduirea banului public la Poliţia comunitară
Ioan Rotundu
Simona Halep a explicat de ce a plans la finalul meciului cu Maria Sharapova
Casa Alba: SUA au deblocat ajutoare financiare simbolice pentru Republica Moldova si Georgia
Kyiv Post: Cinci lucruri care au trecut neobservate la investirea lui Petro Porosenko
Cea mai buna solutie este un "divort civilizat" intre Transnistria si Republica Moldova
Laurent Fabius: Uniunea Europeana nu este pregatita sa integreze Ucraina
Horoscopul zilei
Bancul zilei: Avocatul materialist
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă