Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5664
De la 07 Ianuarie 2003
114835296

,,UNIREA,, începe la Viișoara

  • Prof., Ceică Cristina Luminița
  • 30 November 2022, 10:00
,,Mândri că suntem români, demni de țara noastră,, sunt sentimentele care au reieșit din activitățile dedicate Zilei Naționale ce au avut loc marți, 29 noiembrie, la Școala Gimnazială Dimitrie Brândză Viișoara.
A fost ca o poveste, în care eroi s-au dovedit a fi elevi, cadre didactice, părinți și autorități locale, în frunte cu domnul primar Rîmbu Laurențiu.
Nu întâmplător am spus că ,,UNIREA,, începe la Viișoara, deoarece, copilașii de la cele 4 structuri din comună, îndrumați de cadrele didactice: Olaru Alexandra, Rîmbu Loredana, Epure Ovidiu, Bărăncianu Daniela, Moscalu Maria, Bahrin Denise Layla, Străjeriu Dragoș Gabriel, Galan Adriana, Epure Violeta, Pol Andreea, Rîmbu Elena și Ceică Cristina Luminița și-au unit forțele și talentele aducând un omagiu strămoșilor noștri.
Activitatea s-a desfășurat la la Căminul Cultural din comună unde, într-o atmosferă de sărbătoare s-a simțit dragostea de țară, dragostea pentru semeni, pentru limba pe care o vorbim, pentru tradițiile și credința țării noastre. De la piticii de grădiniță și până la elevii de clasa a VIII-a, cu toții au purtat cu mândrie straiele populare, mândrindu-se cu acestea, au recitat poezii, au cântat din suflet și cu sufletul cântecele pline de învățăminte și au dansat, cu entuziasm și emoție, hora noastră românească.
Fiecare dintre noi, acolo unde suntem, prin gesturi simple, putem fi patrioți, putem contribui la evoluția tării noastre: să fim serioși, profesioniști în orice activitate, să fim gospodari, să dovedim a fi verticali, cu emoții, valori și principii sănătoase.
A MULȚI ANI, TUTUROR ROMÂNILOR!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Expozitia cu scriitorii botoşăneni
Expoziția Muzeală ,,Expoziție Muzeală Scriitori Botoșăneni (perioada 1945 – 1989)”.
Comunicat pres㠖 Primăria Mihai Eminescu
Horoscopul săptămânii 28.11 – 4.12.2022
Bancul săptămânii: Acesta da, banc poliţist!
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Problemele culturii botoşănene
N-a fost strălucită ca ofiţer judiciar, dar este bună de judecătoare
Ioan Rotundu
Corupţia a înecat dreptatea în apele iazului Dracşani
Ioan Rotundu
Preşedintele Iohannis a reeditat „Ziua Dezbinării” fondată de Iliescu
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă