Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
12739
De la 07 Ianuarie 2003
68940439

.Alune americane

  • 1 April 2014, 23:00
Tinerii PDL s-au adunat snop în faţa sediului Primăriei Botoşani pentru a-i aminti primarului Ovidiu Portariuc că 1 aprilie este şi Ziua sa de onomastică profesională. Tinerii ţineau în pâini lozinci pe care stăteau scrise păcălelile pe care Portariuc le-a tras botoşănenilor. Gestul tinerilor PDL este unul de condamnat din cel puţin două motive. Primul, Portariuc nu i-a păcălit pe botoşăneni doar le-a tras ţeapă, ceea ce este cu totul altceva. Doi, de păcălit s-au păcălit botoşănenii că l-au votat pentru promisiunile făcute şi s-au ales cu cea din coastele lui Iliescu băgată de Coposu şi căciula. OK?

Consilierii municipali liberali şi democrat-liberali vor să-l demită pe viceprimarul Cosmin Andrei până în sărbătoarea Paştelui. Foarte bine, numai că a repeta scena biblică a răstignirii trebuie doi tâlhari. Căutaţiu-i perechea!

Ministrul Agriculturii Daniel Constantin de câteva nopţi încoace nu mai are somn iar dacă aţipeşte cumva este cuprins de coşmaruri. Spaima sa vine de la deputatul PSD de Botoşani, medicul pediatru Tamara Ciofu care a adunat de la botoşăneni toate nemulţumirile legate de agricultură şi i le-a trântit ministrului pe masă, răstindu-se: Rezolvă-le imediat sau vei ajunge de la mapă la sapă! După vizita deputatului, ministrul s-a dus să-şi schimbe pantalonii. Tocmai venise de la DNA. E greu să fii ministru în Guvernul Ponta când DNA-ul este în curtea altuia!

Sergiu Bădiliţă din Săveni, fost poliţist de frontieră, a fost prins făcând trafic cu ţigări. Păi ce era să facă omul în civilie?! A făcut ce făcea şi când era militar pe frontieră. Ieşit pe teren pentru a admira singura investiţie pe care o finanţează din bugetul local, primarul Ovidiu Portariuc n-a prea avut parte de bucurii. O nevastă arţăgoasă s-a luat de el pe motiv că facturile la apă caldă şi căldură au scos-o din minţi cu sumele de polată. Primarul a încercat s-o convingă că plăteşte mai puţin ca anul trecut dar femeia o ţinea pe-a ei. Domn’ primar, nu te potrivit la cârcotaşă! A aflat că eşti liber de contract şi te-a şicanat din dragoste!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Horoscopul zilei
Reţeta zilei: Pască cu brânză
Bancul zilei: Nevasta ghinionistă
73 de ani de la masacrul comis de sovietici în care mii de români au fost ucişi cu bestialitate în Nordul Bucovinei
Un copil roman in vârstă de 11 ani este printre cei mai inteligenţi oameni din Marea Britanie
el are un IQ mai mare decât Einstein
Proiect de lege ce prevede ca taxa radio-tv să fie plătită doar de abonaţii
Trei alpinişti vor să devină cei mai tineri români care urcă pe Everest
NATO vrea exerciţi militare comune cu Republica Moldova, Armenia ş Azerbaidjan
NATO nu poate confirma căRusia îşretrage trupele de la graniţ cu Ucraina
SUA vor sa suplimenteze numărul de militari americani de pe teritoriul României cu 600 de soldaţi
Supra-acciza de 7 eurocenţi aduce România în rândul ţărilor cu cei mai scumpi carburanţi
Forţa civică Botoşani: Comunicat de presă
Botoşani/Darabani: Suferinţele pascale ale preotului Virgil Buhăianu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă