Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Horoscop
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21460
De la 07 Ianuarie 2003
87495240

15 tone de furaje distruse din joacă

  • 25 March 2014, 23:00
Doi copii de 4 respectiv 5 ani, din Victoria (Hlipiceni) şi Mihălăşeni au incendiat din joacă furajele depozitate în gospodăria părinţilor. La Victoria (Hlipiceni), din cauza vântului incendiul s-a extins la nutreţurile din gospodăriile a doi vecini. Valoarea pagubelor produse în urma celor două incendii a fost estimată la cca. 2500 lei. S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de peste 120.000 lei.
Cele două incendii au fost anunţate la dispeceratul integrat pentru situaţii de urgenţă la interval de trei minute, respectiv la 16.35 cel de la Hlipiceni şi 16.38 cel de la Mihălăşeni.
Pentru stingerea incendiului de la Hlipiceni, care se manifesta la depozitele de furaje din trei gospodării, au intervenit 23 de pompieri militari şi voluntari de la Truşeşti, Hlipiceni, Todireni şi Lunca, cu trei autospeciale cu apă şi spumă, timp de aproape o oră. Flăcările au distrus, în total, cca. 10 tone de furaje. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să nu se extindă la construcţiile din cele trei curţi. Incendiul izbucnit pe raza comunei Mihălăşeni a fost stins de nouă pompieri militari, voluntari, precum şi cetăţeni. Flăcările au distrus cinci tone de furaje.
I.S.U. Botoşani recomandă locuitorilor judeţului să-şi supravegheze copiii în permanenţă şi să nu lase la îndemâna lor mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete).
Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei
Bancul zilei: Remediu ardelenesc
Reţeta zilei: Pulpp de miel la cuptor
Sute de copii au cerut, ieri, adulților să nu mai otrăvească planeta
Trei pentru ,un ,, rol” la Teatrul ,,Mihai Eminescu”
Noul subprefect, Gelu Țigănucă, a depus jurământul
Microbuz căptuşit cu ţigarete moldoveneşti
Forţa civică Boptoşani: Comunicat de presă
Botoşani: Demiterea lui Airimiţoaie a stârnit nemulțumirea liberalilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă