Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5586
De la 07 Ianuarie 2003
83741848

2.500 de tineri liberali vor celebra Libertatea în cadrul Galei anuale a

  • 9 March 2012, 23:00
Cea de a VII-a ediție a Galei Tineretului Național Liberal va avea loc sâmbătă, 10 martie, de la ora 17.00, în sala Alexandru Ioan Cuza de la Palatul Parlamentului (intrarea C1). Protestele de la începutul acestui an, care au avut loc în Piața Universității și în toată țara, au demonstrat că lupta pentru libertate nu a fost, încă, pe deplin câștigată de poporul român. De aceea, peste 2.500 de tineri liberali vor veni din toată țara pentru a celebra lupta continuă a românilor pentru libertate.
Tema Galei TNL 2012 este, simplu, ”Libertatea”. Pentru că de prea multe ori românii au luptat cu îndârjire pentru a câștiga un drept cuvenit oricărui om: libertatea. Președintele TNL, Florin-Alexandru Alexe a declarat: ”Tinerii liberali au pregătit o incursiune în istoria zbuciumată a luptei pentru libertate dusă de poporul român. Seria evenimentelor prezentate la Gală se termină cu protestele din acest an care au loc in Piața Universității și în multe alte Piețe din țară. Dar lupta pentru libertate a tinerilor liberali va continua în acest an cu două bătălii decisive, la finalul cărora speranța noastră este ca lupta pentru libertate să fie recâștigată.”
Tineretul Național Liberal consideră că cel mai important moment politic al anului 2011 este revenirea în prim planul scenei publice românești a M.S. Regelui Mihai I al României, odată cu discursul memorabil susținut în Parlamentul României la data de 25 octombrie 2011.
Pentru a marca acest moment deosebit și pentru a ne arăta recunoștința față de modul în care M.S. Regele Mihai I al României a înțeles să sprijine, să onoreze și să iubească poporul român, Tineretul Național Liberal a decis să îi acorde acestuia Trofeul ”Născut Liber” pentru ”Cea mai lungă carieră în slujba libertății”.
La eveniment vor participa liderii PNL, între care Crin Antonescu – Președintele PNL, seniorii Mircea Ionescu-Quintus, Radu Câmpeanu și Dinu Zamfirescu, vicepreședinții PNL Daniel Chițoiu, Mircea Diaconu, Relu Fenechiu, Răducu Filipescu și Mihai Voicu, Călin Popescu Tăriceanu, Cristian Adomniței. De asemenea, au confirmat prezența reprezentanți ai societății civile și reprezentanți ai Corpului Diplomatic străin acreditat în România.
Departamentul de comunicare al TNL

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Csricatrura zilei
Bancul zilei: Curiozitatea psihiatrului
PSD Botoşani bravează cu Mihai Tincu
USL-iştii botoşăneni bat câmpii
crede deputatul PDL Cătălin Buhăianu
PSD-idştii botoşăneni sunt împotriva florilor
Târgul de nunţi şi-a deschis porţile
Caz grav pediatric cu arsuri
Un nou accident de muncă
Teodoriu vrea banii înapoi
Uniforma şcolară nu mai este obligatorie
Candidatul la președinția celui de-al doilea stat romanesc - Nicolae Timofti
Dacă majorăm salariile în acest an, în 2013 va trebui să le tăiem din nou
Fără legea falimentului personal, deocamdată
Recuperarea nivelului salarial în sectorul public va avea efect direct asupra creşterii consumului
Salariile şi pensiile rămân îngheţate
Ninsori şi intensificări de vânt în aproape toată ţara, până luni seara
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă