Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Economic
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11837
De la 07 Ianuarie 2003
114976465

31 de directori de şcoli au părăsit funcţia

  • 1 September 2011, 23:00
Directorii de şcoli au aflat ieri dacă rămân în funcţii sau dacă le lasă altora. Deşi la un moment dat şefii inspectoratului declarau că nu vor fi multe schimbări din funcţie, ieri 31 de directori şi directori adjuncţi au lăsat locul altor colegi să conducă unităţile şcolare până la anul.
Evaluarea făcută la IŞJ, la care au contribuit şi rezultatele la examene ale elevilor, le-a scăzut punctajele directorilor, chiar dacă s-au încadrat la “f. bine” şi cu aceste punctaje mai mici, comparativ cu anul trecut. A fost şi un calificativ “nesatisfăcător”, obţinut de un director de liceu botoşănean, Marilena Mardare.
Ada Macovei a precizat că acest calificativ vine după numeroasele probleme de la această instituţie, semnalate anul trecut. “S-a semnalat discriminare la Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”, au fost reclamaţii şi incidente la această unitate şcolară”, a declarat inspectorul şcolar general Ada Macovei. Şefa IŞJ a declarat însă că reorganizarea a fost în cele mai multe cazuri motivul numirii de noi directori, dar şi demisiile şi pensionările nu au lipsit dintre motivele ce au dus la conduceri noi în şcoli.
Schimbări de directori au fost la Colegiul A. T Laurian, unde funcţia de conducere a fost preluată de Mihaela Prăjinaru, fostul director trecând pe postul adjunct. La Colegiul Economic, postul de director îi revine Cristinei Zamciuc, iar în locul său, de director ajunct, a fost numită Geanina Draguţu.
Şi la Colegiul Economic sunt schimbări, Loredana Botezatu demisionând, iar în locul ei a fost numită Cristina Chiriac. La Colegiul Ghica din Dorohoi, directorul nou este Xenia Constantin, iar la Grupul Şcolar din Flămânzi noul director este Constantin Agafiţei.
Lista noilor directori continuă cu Eugenia Filip (Şcoala 11Botoşani), Liviu Romanescu (Şcoala 4 Dorohoi), Mihaela Costan (Şcoala 7 Botoşani), Teodora Oblezniuc (Liceul Pomârla), Margareta Vamanu (Şcoala Frumuşica), Mihaela Stoleru (Şcoala 7 Dorohoi), Cornelia Palamaru (Şcoala “Leon Dănăil㔠Darabani). Adriana Vatafu şi Margareta Iordache au preluat conducerea la şcolile 2 şi 3 din Botoşani, Elena Nechita la Şcoala Răuseni, Marius Vizitiu la Şcoala Băluşeni, Iuliana Sofronie la Şcoala din Vf Câmpului, Mihaela Ţurcanu la Şcoala din Mitoc, Petronela Teodorescu la Şcoala Manoleasa, Mihaela Mihai la Broscăuţi, Cristian Mihalache la Blândeşti, Elena Lupu la Şcoala din Dimăcheni, Doina Acostinesei la Şcoala Păltiniş. (Doina Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cum şi-au împărţit PSD, PNL si PC candidaţii pentru alegerile locale din 2012
PSD are candidaţi la 22 de Consilii Judeţene şi 21 de primării de reşedinţă de judeţ ACD (PNL-PC) la 19 CJ si 19 primării
Drum neted spre şperţ
Ioan Rotundu
Elevi moldoveni în şcolile din Botoşani
Se primeneşte echipa la IŞJ Botoşani
La muzeul Botoşani se pot admira creaţiile artistului Cumpăna
Aglomeraţia de la Permise în vizorul prefectului
Aionesei a aruncat piatra iar Roman vrea s-o scoată
prefectul bagă frica în transportatorii auto
Ţâbuleac nu va mai candida la preşedinţia CJ Botoşani
crede liderul PNL Florin Ţurcanu
Din 2012 şi în Ungaria se va serba Ziua Limbii Române
Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Blonda şi copacii
Reţeta zilei: Curechi nemţesc
Eliminarea subvenției nu scumpește căldura la Botoșani
Băncile europene au nevoie de capital suplimentar de 200 miliarde euro
În centrul Pământului s-ar afla o pădure de cristale uriaşe
cercetător japonez
Rezultate slabe la admiterea în Magistratură 2011
86% dintre candidaţi au picat proba eliminatorie tip grilă
Pâinea va avea minim 300 de grame de la 15 septembrie
Tribunalul Bucureşti a admis cererea de înregistrare a USL
Protest împotriva acţiunilor revizioniste şi revanşarde ale extremiştilor maghiari
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă