Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
5601
De la 07 Ianuarie 2003
78455142

9 urmăriţi penal au fost recuperaţi din străinătate de Poliţia Botoşani

  • 19 February 2013, 23:00
De la începutul anului 2013, poliţiştii au reuşit aducerea în ţară a 9 persoane din Botoşani date în urmărire internaţională după ce au primit condamnări şi se sustrăgeau de la executarea pedepsei. Angajaţii Compartimentului urmăriri, în baza mandatelor europene de arestare emise de instanţe şi a schimbului de date au reuşit clarificarea situaţiei în cazul a 11 persoane urmărite internaţional, din care 9 prin extrădare.
Dumitru U. de 33 ani, din municipiul Botoşani, se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 2 ani pentru comiterea infracţiunii de furt din societate comercială ,urmărit internaţional din anul 2003, a fost extrădat din Spania. Iulian C. de 26 ani, din municipiul Dorohoi, care se sustrăgea de la executarea unei pedepse de 2 ani pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmărit internaţional din 2012, a fost extrădat din Spania.
Sergiu A. de 31 ani, din comuna Dersca, se sustrăgea de la executarea unei pedepse de 2,4 ani cu închisoare pentru comiterea de infracţiuni silvice, urmărit internaţional din anul 2009 , a fost extrădat din Cipru. Şi din Belgia a fost extrădat Adrian S. de 30 ani, din municipiul Botoşani, care se sustrăgea de la executarea a 2 pedepse cu închisoarea de 1an si respectiv 2 ani pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei, urmărit din anul 2010.
Ioan T. de 22 ani, din municipiul Botoşani, se sustrăgea de la executarea unei pedepse de 3,8 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt din societate comerciala, urmărit internaţional din 2012, a fost extrădat din Olanda. Mirel L. de 33 ani, din oraşul Săveni, se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea pentru comiterea infracţiunii de abandon, urmărit internaţional din anul 2011, a fost extrădat din Grecia.
Şi Stelică S. de 35 ani, din comuna Broscăuţi, se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea de 3 ani pentru comiterea infracţiunii de distrugere, urmărit din anul 2012, a fost extrădat din Italia. În urma cercetărilor poliţiştii Postului de poliţie Păltiniş au identificat la domiciliu pe Ionuţ A. de 25 de ani urmărit internaţional împotriva căruia Judecătoria Darabani a emis un mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.
Acesta fusese plecat în străinătate, fiind recent revenit la domiciliu. De asemenea, poliţiştii au solicitat urmărirea internaţională împotriva a 5 persoane care se sustrag de la executarea unor pedepse cu închisoarea întrucât s-au obţinut date că se află în străinătate. (Adrian Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Măicuţa autostopistă
Gastronomie: Chisoagă de peşte cu ceapă
Petru BOGATU: Sfârşitul AIE pe stil vechi
Jaf armat spectaculos pe aeroportul din Bruxelles
s-au furat diamante în valoare de 50 de milioane de dolari
Secretar de stat in ministerul Transporturilor ridicat de procurorii DNA
PSD Constanta despre reţinerea secretarului de stat Valentin Preda
reţineri abuzive perpetuate de miliţia securistă a lui Traian Băsescu
Timbrul de mediu intră în vigoare la 15 martie
Angajatorii, atenţionaţi să anunţe angajarea şomerilor
Putem evita scumpirea gunoiului
Momentul adevărului şi pentru elevii de clasa a VIII-a
Angajaţii Spitalului judeţean vor tichetele de masă, confiscate de Ponta
Botoşani: Patroni cercetaţi penal pentru afaceri dubioase
Botoşani: Învins de nămeţi, prefectul Macaleţi a preferat lupta cu inundaţiile
Şi în privinţa bisericii Sf. Gheorghe, Portariuc s-a ales doar cu promisiuni
Ipocrizia senatorului Doina Federov ici şi timbrul de Mediu
Viceprimarul de Lunca accidentat în timpul serviciului
Portariuc s-a întors de la Bucureşti doar cu promisiuni
Deputata Tamara Ciofu se ţine de propuneri populiste
"I love music" – Întâlnire la Mediatecă
Guvernul bulgar a demisionat
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă