Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13221
De la 07 Ianuarie 2003
120868834

A venit rândul interlopului Rotaru să-şi arate priceperea la economie

  • Ioan Rotundu
  • 25 November 2016, 23:00
După ce au recitat papagaliceşte din Programul de guvernare al PSD senatorul Doina Federovici, deputatul-medic Tamara Ciofu, candidaţii la deputăţie Mihaela Huncă şi Marius Budăi, vineri şi-a expus public cunoştinţele despre economia românească şi interlopul Răzvan Rotaru, şi el aspirant la un post de deputat dar mai pe la coada listei şi cu o mare doză de noroc.
Rotaru, ca şi predecesorii săi, a plagiat în scris nişte fraze din Programul PSD pe care le-a debitat mecanic în presa locală, în speranţa că pleiada de bugetari, puturoşii aflaţi în solda socială introdusă de premierul Adrian Năstase şi bine conservată ulterior prin protecţia socială impusă de PSD în Parlament şi la guvernare şi moşnegăria ceasuşistă îl vor vota masiv ca să prindă şi el mult râvnitul mandat de deputat.
Toată priceperea economică a lui Rotaru a sintetizat-o chiar el în afirmaţia că Programul PSD este o continuare a guvernării Ponta. Să ne ferească Dumnezeu să fie aşa!
Să recapitulăm cu ce ne-am pricopsit de pe urma Guvernului Ponta. O pagubă de jumătate de miliard de dolari, datoria statului Azerbaidjan către România pe care premierul Victor Ponta, după ce a fost răsfăţat la pieptul dictatorului azer pe care l-a vizitat oficial, a radiat-o cu de la sine putere. Se pare că n-a făcut-o chiar din motive pur caritabile pentru poporul azer şi pe seama sărăcirii poporului român, ci şi contra unei substanţiale atenţii financiare pusă la dispoziţie pe la o bancă din Turcia, ţară faţă e care Ponta a prins brusc mare dragoste după vizita în Azerbaidjan şi după ce a radiat uriaşa datorie.
Ponta s-a îndrăgostit atât de tare de tradiţiile turceşti încât după ce a stat o perioadă în spitalul în care s-a operat, s-a întors cu barbă gen Ismail. L-a mirosit DNA-ul că atracţia sa faţă de Turcia ar avea miros de dolari combinat cu cel al azerilor, aşa că efectuează o anchetă care s-ar putea solda cu mari neplăceri pentru Ponta.
Tot sub Guvernul Ponta s-au închis rând pe rând sursele de finanţare de la Comisia Europeană pentru că nu s-a mai putut fura din aceşti bani europeni, spre disperarea baronilor locali şi centrali ai PSD.
De pe urma Guvernului Ponta ne-am pricopsit cu taxa pe stâlp, impozitul pe venitul agricol, lovitură dată exact păturii sărace, adică votanţilor PSD care îndobitociţi de propaganda PSD-ului şi acum susţin că aceste impozite le-au fost puse de Emil Boc şi Băsescu.
În timpul Guvernului Ponta s-au oprit lucrările la autostrăzi iar pe unde s-a mai lucrat s-a furat pe rupte, aşa că ulterior lucrările s-au deteriorat grav iar autostrada a devenit necirculabilă. Este şi cazul autostrăzii pe porţiunea Sebeş – Sibiu care în zona Apoldu s-a prăbuşit, terenul instabil a luat-o la vel, autostradă inaugurată forţat de Ponta în preajma alegerilor prezidenţiale din 2014.
Fostul ministru al Transporturilor, Dan Şova, voia să facă autostrada spre Braşov la un preţ exorbitant, cel mai mare din lume, iar autostrada Piteşti – Sibiu a dus-o prin Râmnicu Vâlcea şi la un cost de trei ori mai mare decât cel real, adică 4,5 miliarde euro . Acum, premierul Cioloş a redesenat autostrada pe traseul normal şi a redus preţul la doar 1,5 miliarde euro.
Premierul Ponta a promis celor de la Oltchim că imediat ce PSD-ul intră la guvernare le va da de lucru. PSD-ul a preluat guvernarea dar nu le-a dat de lucru, i-a falimentat. Sub Ponta s-a închis şi Combinatul de apă grea de la Turnu Severin lăsând oraşul în frig şi şomaj iar acum Nuclearo-electrica de la Cernavodă importă apa grea.
Sub Ponta s-a închis Institutul Cantacuzino şi i s-a interzis să mai producă vaccinuri pentru a se crea cale liberă baronilor PSD importatori de vaccinuri să-şi sporească substanţial profiturile pe seama banilor publici de la Casa Naţională de Sănătate. Premierul Ponta ne-a minţit într-un mod greu de acceptat că mincinosul ar fi un om normal. Amintesc doar afirmaţia sa. după vizita în China, că România va exporta anual în China 500 mii de porci. România a trimis doar un singur porc, pe el, care mai bine rămânea pe acolo şi se trata de mitomanie.
La toate acestea să alăturăm şi calitatea umană a miniştrilor din Guvernul Ponta, plagiatori, fraudatori de bani publici, incompatibili şi infractori, toţi după chipul şi asemănarea şefului lor Victor Ponta care i-a numit cu mare emfază, „cel mai cinstit guvern postdecembrist”.
Iată, aşadar, ce ne oferă pentru viitor candidatul PSD Botoşani la funcţia de deputat, interlopul Răzvan Rotaru, Votaţi-l!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cadou amar de sarbatori, facut de Parlament.
Ce patesc cei care nu-si platesc facturile la caldura si gunoi in 45 de zile
Ciolos spune ca a cerut PNL sa il scoata de pe afisele electorale:
"Mi-au zis ca era o poza publica, nu are rost sa continuam dezbaterea"
Radu Ghetea: Sistemul bancar va ramane pe profit in acest an, chiar daca vor exista si banci pe pierdere
Japonia vrea sa construiasca cel mai rapid supercomputer din lume
Neglijenţă explozivă
Mircea Dumitru: Reglementam cate ore poate sa lucreze la teme un elev in afara scolii.
Invatamantul primar - o ora, invatamantul gimnazial - doua ore
Scandal in Ucraina, dupa ce Anastasia Deeva, un fost fotomodel de 24 de ani, a fost numita ministru adjunct de Interne
ARCA Space: Sonda ExoMars nu s-a prabusit din cauza romanilor
Oficial rus: Vom indrepta armele noastre, inclusiv nucleare,
asupra oricaror instalatii NATO care ne ameninta, indiferent unde ar fi amplasate
Presedintele Turciei, Recep Erdogan, ameninta ca deschide granitele pentru migranti spre Europa
Horoscopul zilei de 26.11.2016
Bancul zilei: Oltenească
Flutur, ascunde-i până după alegeri!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă