Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13800
De la 07 Ianuarie 2003
87405634

A venit vacanţa de vară!

  • 16 June 2006, 23:00
Vineri, fiecare unitate şcolară a fost gazda manifestărilor prilejuite de sfârşitul anului şcolar. Printre buchete de flori, diplome şi o lacrimă în colţul ochilor, fiecare elev şi-au luat rămas bun de la un an zbuciumat pentru sistemul educaţional românesc. Emoţiile cele mai mari le-au avut elevii claselor terminale, care au mai încheiat un capitol din viaţa de şcolar. La final de gimnaziu sau liceu, elevii au făcut schimb de adrese şi numere de telefon, promiţându-şi să ţină legătura şi în viitor. "Pentru noi a fost un an cu rezultate excelente. Elevii noştri au obţinut numeroase premii la competiţiile şcolare, cinci dintre cei din clasele V -VIII finalizând anul cu media generală zece", a spus Iulia Corduban, directorul adjunct al Şcolii Generale nr. 6 "Grigore Antipa" ,din municipiu. Cei care nu se pot bucura încă de vacanţă sunt elevii de clasa a VIII -a care, de luni, vor începe probele testelor naţionale şi cei de clasa a XII-a, care peste două săptămâni încep examenul de bacalaureat. "A fost un an plin de evenimente atât pentru noi, cât şi pentru elevi. Vacanţa ce bate la uşă este un prilej pentru recăpătarea forţelor, dar şi pentru distracţie", a spus unul dintre cadrele didactice ale unităţii şcolare botoşănene. Clopoţelul va suna din nou abia la toamnă, pe 15 septembrie. (Petronela MELENCIUC)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


AVAS continuă procedura de executare silită a SIF Moldova
Românii cumpără tot mai multe maşini străine
Horoscop
Caznele unui preot bolnav de Parkinson
Scuturat ca de friguri, preotul spune totRudele deputatului Malaimare l-au scăpat de deportare Deputatul merge adesea la cimitir
Apocalipsa din administraţie
Directorii de instituţii s-au prezentat la raport
Taximetrişti reclamă piraţii auto
Topul miniştrilor sănătăţii
La pas, în comunităţile de romi
Bani mai mulţi la concediu
Cu moldovenii prin Botoşani
Campioni naţionali la Taekwondo
Două zile de coşmar pentru contravenienţi
Guvernul, sindicatele şi elevii
România şi Bulgaria vor intra în UE la 1 ianuarie 2007
Acordul privind înfiinţarea Fundaţiei Gojdu, retrimis la comisii
Aştept să mi se comunice oficial decizia CNSAS şi o voi contesta
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă