Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11107
De la 07 Ianuarie 2003
122583046

ANAF isi face magazin online, cu preturi chiar si cu 50% mai mici ca pe piata.

  • Cat costa Jaguar XKR sau Maserati Quattroporte
  • 9 October 2016, 23:00
Cu sute de tone de marfuri pe cap, Fiscul isi face propriul magazin online. ''Avem depozitele pline, iar magazinele noastre sunt prost pozitionate si nu reusesc sa vanda cat confiscam'', este explicatia presedintelui ANAF.
Asa ca pe viitor am putea sa ne cumparam de pe net, cu preturi mai mici chiar si cu 50% ca pe piata: haine, incaltaminte, electrocasnice si chiar masini, pe care statul le-a luat de la diversi oameni de afaceri care au incalcat legea.
Pe centura Capitalei gasim o parcare generoasa. Cateva zeci de masini, dube si camioane asteapta sa fie scoase la licitatie.
Cea mai scumpa, un Lamborghini Gallardo. Pe piata costa peste 100 de mii de euro. Cei de la ANAF-ul nu l-au evaluat inca, dar cer in schimb 14 mii de euro pe Maserati Quattroporte sau 11 mii pentru Jaguar XKR.
Problema este ca putina lume stie ca exista aceste masini confiscate, astfel ca licitatiile organizate pentru ele sunt de multe ori un fiasco.
Acesta este unul din cele mai mari depozite ale ANAF din Romania. Sunt peste 1200 de metri patrati unde fost depozitate peste 400 de diferite tipuri de produse. Toate aceste produse au fost evaluate la peste 300 de mii de euro, iar preturile lor sunt mai mici decat cele din depozitele angro de la marginea Bucurestiului.
Ce gasim printre muntii de cutii? Filtre de cafea. Portofele de toate culorile. Lenjerie de dama si de barbat si multe baxuri cu produse cosmetice.
Sunt si haine sau jucarii pentru copii, dar si tricouri de toate marimile si formele. Pentru barbati exista geci de toamna. In mijlocul depozitului gasim si sute de role de musama, dar si prize sau intrerupatoare, sezlonguri, evantaie, chiar si o cada.
Depozitele sunt pline pentru ca cele peste 20 de magazine din toata tara nu reusesc sa vanda. Nu au vad, recunoaste presedintele ANAF, care crede ca magazinul online ar putea sa schimbe situatia de anul viitor.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Miorcani: Conacul Pillat ţinut sub cheie de Mitropolia Iaşi prin preotul Hluşcă
Horoscopul zilei de 10.10.2016
Bancul zilei: Pragmatism sexual
Ministerul Justitiei vrea sa-i supuna la test psihologic pe cei ce vor sa devina magistrati
Raed Arafat: Nimeni nu poate garanta ca dezastrul de la Colectiv nu se poate repeta oriunde in tara
Prognoza meteo pentru luni si marti
Liviu Dragnea: PSD depune luni la Parlament un proiect de lege care prevede eliminarea a 102 taxe nefiscale
Valerie Ciolos, sotia primului ministru, a cantat in cadrul unui concert caritabil pentru "Cumintenia Pamantului"
NATO critica Rusia pentru amplasarea unui sistem de rachete Iskander in Kaliningrad
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 7.10.2016
Mihăileni: Bătrâna Panovia minţită cu neruşinare de politicieni
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog