Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5541
De la 07 Ianuarie 2003
123139281
pnl

APIA Botoşani: Comunicat de presă

  • 29 October 2013, 23:00
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) –Centrul Judetean Botosani, informează potentialii beneficiari că pentru acordarea subvenţiei pentru motorina utilizata in agricultura pentru anul 2013, cererile de acord prealabil pentru rambursare se depun incepand cu data de 1 noiembrie 2013 conform HG nr. 763/2013, dar nu mai târziu de 13 decembrie 2013.
Beneficiarii schemei de ajutor de stat sunt: producătorii agricoli, persoane fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale, constituite potrivit legii, şi/sau persoane juridice, grupuri de producatori recunoscute, inclusiv recunoscute preliminar, sau organizatii de producatori recunoscute, dupa caz, care sunt înregistraţi/te în Registrul agricol, Registrul fermelor, Registrul plantaţiilor viticole, alte evidenţe funciare, care exploatează terenuri agricole, individual sau în forme de asociere în scopul obţinerii producţiei agricole; producătorii agricoli, persoane fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale şi/sau persoane juridice, grupuri de producători recunoscute sau organizaţii de producători recunoscute, dupa caz, care sunt înregistraţi în Registrul naţional al exploataţiilor şi care deţin, cresc sau exploatează animale, individual sau în forme de asociere în scopul obţinerii producţiei agricole; a certificatului de înregistrare, solicitantul este exclus de la schema de finanţare. De asemenea, menţionăm că beneficiarii nu trebuie să fie în dificultate financiara .
Cererea de acord prealabil pentru finanţare prin rambursare se depune la Centrul Judeţean APIA Botosani. Acordul prealabil pentru finanţare prin rambursare se emite de către CJ - APIA Botosani în termen de cel mult 20 de zile de la data depunerii cererii de acord prealabil pentru finanţare prin rambursare. Cererile de plată se depun in luna ianuarie 2014, însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate aferente trimestrului respectiv, precum şi de documentele fiscale de vânzare emise de furnizori pe numele beneficiarilor. Plata ajutorului de stat sub formă de rambursare se efectuează trimestrial în anul 2014 în limita cantităţilor maxime anuale aprobate.
Mb>Purtator de cuvant,
Ioan Serediuc

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Secretul doctorului
Gastronomie: Gem de prune
Botoşani: Florin Ţurcanu chiar devine împărat peste întreg judeţul
Ioan Rotundu
,Mariana Câmpanu la RFI: Alocaţia copiilor nu va creste in 2014
o majorare la 200 de lei ar fi fost ruptă de realitate
Este nepermis ca o ţară ca România să nu îsi poată asigura 100% hrana de care are nevoie
Oraşul Flămânzi continuă să aibă un primar penalist
Judecătoria Botoşani a respins cererea de reabilitare a petentului Dan Oloeriu
Şi băut şi cu maşina neînmatriculată
Ţigări de contrabandă de 50.000 lei reţinute de poliţiştii de frontieră
Furaje distruse într-un incendiu provocat
De ce are nevoie Uniunea Europeană de Unirea Republicii Moldova cu România
Franţa: Preşedintele Hollande atinge un nivel record de impopularitate
Neisprăvitul Butnaru a trecut de la contrabandă la ameninţări
Ioan Rotundu
Cadourile de Crăciun ale lui Ponta pentru români
Ioan Rotundu
Comunicat PSD Botoşani – Sondaj de opinie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog