Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
1378
De la 07 Ianuarie 2003
104663972

APIA Botoşani: Comunicat de presă

  • 21 February 2014, 23:00
Agenţia de Plaţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul judeţean Botosani, desfăşoară în perioada 10 februarie – 9 iunie 2014 Campania de informare a fermierilor, având sloganul: ,,Eşti Fermier European. Depune la APIA cererea de plată!”
Conform programărilor stabilite, în perioada 1 februarie - 28 februarie 2014, echipe de specialişti ai APIA Centrul judeţean Botosani se vor deplasa la toate UAT –urile din judeţ, în acţiuni tip caravană, pentru informarea şi instruirea fermierilor şi a administraţiei agricole din primării cu privire la perioada de depunere a cererilor de sprijn pentru plăţi pe suprafaţă în anul 2014, modalitatea de completare a acestora, condiţiile de eligibilitate impuse de legislaţia europeană şi naţională, tipurile de controale impuse de regulamentele europene, precum şi la pachetele financiare care pot fi accesate în cadrul măsurilor de sprijin pe suprafaţă.
APIA - Centrul judeţean Botosani, va transmite fermierilor existenţi în baza de date din anul 2013, invitaţii în vederea depunerii cererilor de plată pe suprafaţă, în acestea fiind specificate locaţia, data şi ora la care trebuie să se prezinte fermierul, numele funcţionarului public care va primi solicitarea, precum şi informaţiile referitoare la documentele care trebuie aduse.
Reamintim că prin intermediul aplicaţiei IPA Online, accesibilă la adresa http://lpis.apia.org.ro/ , fermierii pot realiza online operaţiunile de identificare şi digitizare a parcelelor agricole, stabilindu-şi astfel declaraţia de suprafaţă. Orice fermier poate accesa IPA online, pe baza unui nume de utilizator şi a unei parole de acces furnizate de APIA personal fiecărui fermier şi sub semnătura acestuia.
Dacă solicitantul nu are acces la internet, poate utiliza aplicaţia la Centrele APIA, unde angajaţii au fost instruiţi pentru a oferi asistenţă fermierilor, la sediul Primăriei etc. Este important de menţionat că fiecare fermier care şi-a completat declaraţia de suprafaţă prin intermediul IPA Online trebuie să depună la Centrele APIA şi o cerere de plată.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Politeţea soţului
Horoscopul zilei
Reţeta zilei: Supă cremă de sparanghel
Cine sunt figurile opoziţiei din Ucraina
Peste 850.000 de persoane fizice sunt în stare de faliment personal
Autoturism cu numere expirate descoperit la Păltiniş
Flămânzi: „Cei 40 de hoţi de la Balta Roşie” trăiesc ca-n Evul Mediu
Ucraina: cel mai sângeros preşedinte
Consecinţele ruperii USL. Ce-i aşteaptă pe Antonescu în opoziţie, pe Ponta la guvernare
Dacă va fi dat afară de la guvernare, PN va iniţia moţiune de cenzură
Victor Ponta: Declaraţiile lui Atanasiu - contraproductive, incorecte şi iresponsabile. Fac apel la moderaţie, dialog şi înţelepciune pentru salvarea USL!
Va accepta Furtună rolul de pion otrăvit?
Ioan Rotundu
China se pregăteşte pentru "un război scurt şi incisiv" cu Japonia
Probabil, în foarte scurt timp, se va naşte un alt guvern, cu o altă susţinere
Ucraina, prima zi după acordul Putere-Opoziţie:
Ziua a început fără violenţe Ianukovici a părăsit Kievul şeful parlamentului a demisionat
Viktor Ianukovici a încercat să fugă în Rusia
preşedintele Parlamentului ucrainean
E Iulia Timosenko a fost eliberată
Botoşani: Primari cu apucături infracţionale premiaţi la nivel de ţară
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă